Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én gondolom úgy, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sbajsa kérdése:

Csak én gondolom úgy, hogy facebookons ismerkedés a leghülyébb dolog?

Figyelt kérdés

2015. júl. 17. 12:50
1 2
 11/14 Lilikécske ***** válasza:

"az a leggázabb dolog, amikor valaki megismerni szeretne, hiszen ugye ez lehetetlen. facebook arra jó, hogy megnézze a képed, megtudja hány éves vagy, szűken esetleg a hobbijaid, de ennyi"

Meg arra, hogy bármit megkérdezz tőle, amire ugyanúgy lehet válaszolni, mint ha élőben, négyszemközt kérdeznéd meg. Az, hogy szóban, vagy írásban történik-e a kommunikáció, ebből a szempontból irreleváns.

2015. júl. 19. 07:38
 12/14 anonim ***** válasza:

így van, nem tudom, kinek nem tetszett a válaszom, de szerintem teljesen alap dolog lenne.

én inkább azt veszem észre, hogy egyre nagyobb rettegésben élünk...ez is hozzátartozik a túlzott függőséghez. nekem már nem egy ember mondta, hogy hát de mi van, ha elrabolom meg hasonlók...ide vezet a sok kamu szervkereskedős meg tudom is én milyen sztori, aminél 10ből esetleg 1 félig igaz...

na de mindegy...én az olyanokat, aki még 2 hét után is facebook-on akar megismerni, azt már általában elhajtom a p_csába...

2015. júl. 19. 10:37
 13/14 A kérdező kommentje:
De mondjuk én azt jobban szeretem, ha élőben odajön hozzám, mint sziveket küld FB-n. Ott jobban birja magát álcázni, mint élőben.. FB-n lehozhatod neki a csillagokat az égről, de az mégse olyan mintha ott álnál vele szembe,és a szemedbe mondaná:)
2015. júl. 19. 11:39
 14/14 anonim ***** válasza:

természetes. ezért mondom. nem könyörögni kell facebook-on, elég egy startolás. arról nem mindenki tehet, hogy jobban megy így neki, mint élőben, nem tudod elvárni mindenkitől, hogy ezt tegye.

régebben csináltam olyat, hogy volt egy ismerősöm már 1-2 éve, de sosem beszéltünk. feltűnt, hogy kiírta, hogy unatkozik, én meg ráírtam, hogy gyerünk be városba(ez már ilyen este 7-8 körül volt), és bementünk, jól elvoltunk. utolsó buszokkal meg hazamentünk. ma már ilyet nem tudok megtenni, mert ha valakire random ráírok, hogy na gyerünk valamerra, akkor egyből azt nézi, hogy jajj, mit akarok én tőle, hogy ennyire találkozni akarok...gáz :D

2015. júl. 19. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!