Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy lány aki nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Fb-n mindent likol amit kiteszek. Bizonyos okokból nem tudom neki elmondani hogy tetszik. Egyszer megböktem aztán írtam neki hogy bocsánat véletlenül volt pedig nem. Aztán váltottunk pár üzenetet de azóta semmi csak likol. Szerintetek bejövök neki? Idősebb vagyok pár évvel
2015. júl. 17. 12:46
 1/9 anonim ***** válasza:
A párévet jó lenne tudni, de szerintem kezdj el beszélgetni vele :) Az soha nem árthat :)
2015. júl. 17. 13:13
 2/9 anonim válasza:

meg ha lehet többet ne ird le hogy likol. :D nagyon gáz.

like-ol.

Köszipuszi

N/34/

2015. júl. 17. 13:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat like-ol. Nem nagyon találkozunk személyesen. Fb-n meg nem merek írni neki. Vissza sem bök
2015. júl. 17. 13:49
 4/9 anonim ***** válasza:
inkább gta v-özz, ne csajozz, még nem neked való.
2015. júl. 17. 14:54
 5/9 anonim ***** válasza:
inkább gta san anddreas-ozz. Az V-nek picit húzós a gépigénye.
2015. júl. 17. 23:49
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Ha már csajozás, akkor Dragon Age Origins :3
2015. aug. 21. 07:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha GTA, akkor PUSSYMAGNET .

;)

2015. aug. 29. 20:38
 8/9 anonim válasza:
Kérdező te lány vagy vagy fiú?o.O
2015. aug. 29. 22:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Fiú
2015. aug. 29. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!