Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ha kicsit romantikusab...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha kicsit romantikusabb, érzékeny vagyok deszkázok az mért nem jó senkinek? (Sokak szerint érettebnek tűnök belsőileg a korosztályomnál)

Figyelt kérdés

2015. júl. 16. 21:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem olyan értelemben vagyok érzékeny...
2015. júl. 16. 22:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Belsőileg... Ez a szóhasználat is mutatja, hogy nem vagy érett.
2015. júl. 16. 23:02
 13/15 anonim válasza:

Szerintem nem attól fogsz imponálni bárkinek is, amilyen sportot űzöl. A személyiséged, a bensőd az, ami vonzza az embereket. Mindenki számára vonzó vagy/leszel, ha barátságosan viselkedsz, tisztában vagy önmagad határaival, magabiztos próbálsz lenni, kevésbé félénk. Én amatőren deszkázom, nem rendszerességgel egy éve. Örülnék, ha találhatnék magam mellé sporttásat. :)

15/L Bp.

2015. júl. 19. 13:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Amúgy ezt az érettebb vagy a korodnál dumát én is világ életemben megkaptam. Ez a nesze semmi fogd meg jól.
2015. júl. 19. 13:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Na és a fiúknak miért nem jó, ha egy lány deszkázik, és nem érzékeny nameg persze "éretteb a kortársainál"

Szerintem csak egyszerűen nem találtál olyan lányt akinek tetszene...ismerkedj több emberrel.

Azt pedig hogy "érettebb" vagy, majd kinövöd :D meg én is

15/L

2015. júl. 19. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!