Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjek bocsánatot?
Voltam nemrég egy buliban, ahol volt egy csodálatos lány. Kicsit vicces volt a sors, mert pont egy héttel előtte találtam rá facebookon és úgy voltam vele, hogy a közelben lakik, jól néz ki, akkor bejelölöm.. Nem jelölt vissza...
Majd a buliban több haverom is mattrészeg lett, és én elmondtam nekik, hogy jól néz ki a csaj. Ők pedig totál kulturáltan megmondták neki, hogy tetszik a s#gge.
Természetesen, mivel neki megvan a saját stílusa, válaszra sem méltatta őket, és onnantól kezdve elég lenéző volt velem és a haverjaimmal is.
Próbáltam tőle bocsánatot kérni még élőben, de... hát nem nagyon sikerült, inkább csak rontottam a helyzeten..
Végül a haverjaim már a csaj nevét ordibálták tánc közben, majd végül az utcán is..
Ez egy elég elcseszett helyzet, és valószínűleg, eddig sem volt, de mostmár biztos, hogy nincs esélyem a csajnál, de futnék nála még egy kört egy bocsánatkéréssel..
Mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!