Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kérjek tőle...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kérjek tőle bocsánatot?

Figyelt kérdés
Volt egy csaj kb 1 éven át beszéltünk kb több mint 1 éve,de annyira hülyeségeket írtam neki hogy az már szörnyü,akkor még egyáltalán nem értettem a nőkhöz.. Egyszer elkeztem neki mesélni hogy ilyen meg olyan meleg van,meg pont az időjárásról ami legjobban untatja a nőket.. a csaj szó szerint megírta nekem hogy nagyon untatom,és mondom én akkor neki hogy: törölj ki az ismerőseid közül, és ki is törölt.Kellett volna találkozzak vele egyszer de nem mert hülye voltam sz*r dumával,de amúgy meg kinézetben bejöttem a csajnak mert kb mindig a max pontot kaptam tőle de nagyon hülye voltam... Szerintek most ráírjak valami ilyesmit? Szia,lehetnék újra ismerősök? Nagyon sajnálom hogy olyan hülye voltam hozzád,de sokat változtam azóta és biztos lehetsz benne hogy többé nem foglak untatni ilyen hülyeségekkel...
2015. júl. 9. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha szeretnéd vele újra felvenni a kapcsolatot, akkor írj rá. Csak inkább valami olyasmit írj hogy:

"Szia! Rég beszéltünk már...szeretnék bocsánatot kérni a viselkedésem miatt és, hogy untattalak. Nem igazán gondoltam át a dolgot, de azóta sokat változtam. Szeretnék még egy esélyt, ígérem nem fogod megbánni."

Nem muszáj pont ezt, de szerintem érted a lényeget.

16/f

2015. júl. 9. 19:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenképp kérj tőle bocsánatot!
2015. júl. 9. 21:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Oké, de biztos hogy nem küld el a pics*ba? :D
2015. júl. 11. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!