Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak itt olyan lányok 15...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan lányok 15 éves kortól felfele akiknek soha nem volt barátjuk és úgy gondolják nem is lesz? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
2015. jún. 23. 16:14
 1/9 anonim válasza:

Én........

Nemtudom,valószínűleg ha szép lennék akkor lett volna már barátom.....:(

2015. jún. 23. 16:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyet értek az első válaszolóval. :( Nehezebben talál párt az aki nem szép. Nekem is ilyen problémám van.
2015. jún. 23. 16:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem azt mondom, hogy soha nem lesz, de nem ma. Sok ok miatt. :)

Egyszerűen kevés srác oyan, aki tetszene is. Lehet a válogatósság számlájára írni, de ez van. Illetve ugye, én se vagyok a végzet asszonya, a 10/10 csaj, hogy olyan könnyű legyen pasit fogni. Illetve már félek ettől a korcsoporttól, pláne amiket itt olvasok. "Megrakjam 14 éves lányt vagy ne?" meg a: "Egy egy hónapos kapcsolatban megfoghatom a lány fenekét?". Lekicsinyítőek és egy tárgynak állítanak be.

NYÍLVÁN, NEM MINDEN FIÚ ILYEN. De ilyenek ahhoz elegek, hogy az ember lányának elmenjen ettől a kedve.

15/L

2015. jún. 23. 16:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Én valahogy csak sosem vagyok Az A Lány.

Állítólag szép vagyok, kedves vagyok, nem vagyok ostoba, csak sosem elég.

Szerintem az a baj velem, hogy nincs olyan igazán megkapó személyiségem. Nem vagyok nagy dumás, vagy vicces, legfeljebb cinikus...

Unalmas vagyok.

2015. jún. 23. 16:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Állítólag szép vagyok, okos, tehetséges. De eddig akárki tetszett nekem, szerinte én szép vagyok, de nem az esete..És akinek én tetszek, az nekem nem tetszik.:) 15/l
2015. jún. 23. 17:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Én.

Csúnya vagyok és egy lelki roncs, összetört szívvel. Most őszintén, kinek kellene egy ilyen lány? Senkinek. :-)

Még soha nem volt barátom, randira sem hívtak el, a csókról pedig ne is beszéljünk. Nincsenek fiú barátaim sem, túl félénk vagyok.

2015. jún. 23. 21:43
 7/9 anonim válasza:
Nekem se volt még párkapcsolatom, és már 19 vagyok. Igazából azt nem feltétlenül gondolom, hogy soha nem is lesz, de most még egy jó darabig nem látok rá sok esélyt. Egyébként pontosan nem tudom meg mondani, miért. Külsőre egyáltalán nem vagyok válogatós, persze számít valamilyen szinten, de az a jó, hogy "esetem" tehát nem zárom ki mondjuk a barnahajú kék szeműeket, meg ilyenek, a lényeg, hogy valami megfogjon benne. De az biztos belejátszik a dologba, hogy engem igazán az intelligens pasik vonzzanak jobban, meg az a típusú lány vagyok, akit nagyon sok minden érdekel, és nem szeretem azt hallani a másiktól, hogy hagyjál már ezzel a baromsággal, és társait, szeretem, ha valakinek van véleménye a dolgokról és meg is osztja velem. Meg emelett jó, ha empatikus, mert én eléggé az vagyok. Valószínűleg a személyiségem miatt nehezebb, mert elég bonyolult vagyok, természetesen hibákkal együtt.
2015. jún. 24. 01:11
 8/9 anonim válasza:
Egy "nincs" lemaradt az esetem elől :)
2015. jún. 24. 01:12
 9/9 detto00 válasza:

Nekem nincs... Eddig sem volt

Azt hogy soha nem lesz nem mondom mert ki tudja. De nem keresem az biztos, ha ugy van majd jön. Így sokkal lazább az életem, még élni akarok. Más amikor van pasija az embernek és alkalmazkodnia kell "bocs nem tudok elmenni X nem engedi, nem érek rá mert ezt meg ezt KELL neki csinálni...

Na erre nincs szükségem. Amig a lányok jo lár százaléka és főleg az érett nők\asszonyok szívnak a pasi\férjük később gyerekek társaságában én kifekszem egy jo könyvvel napozni a medence mellé és keverek egy jó koktélt :D aztán csókolom

2015. jún. 25. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!