Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tölcsem el az időt és ne gondoljak rá?
Figyelt kérdés
5 napra táborba megyek Erdélybe/Romániába és van barátom már lassan 1eve és hosszu távon még nem voltunk ugy külön mert 1 utcával lakik arrébb és nem tudom hogy mit csináljak hogy ne gondoljak annyit rá.. Mert őrülten hiányzik.. Szerintetek?? :(2015. máj. 28. 20:21
1/7 anonim válasza:
A helyesírasi szótár tanulmányozása segít :)
3/7 anonim válasza:
addig ott a net vagy a telefon nem sok idő az
4/7 anonim válasza:
Ne arra gondolj, hogy mennyire hiányzik, hanem hogy majd mennyit mesélhetsz neki Erdélyről és az élményekről.
nem sokkal egyszerűbb?
Itthon ne hagyd a fényképeződet.
5/7 A kérdező kommentje:
1# neked sem ártana. Hogy lehet valaki ekkora rohadt nagy paraszt??! Nemkérdezett senki.. Normális válaszra vártam.. Majd pontosan ilyen kis gerinctelenekre vagyok kiváncsi.. Huzzál vissza oda ahonnan jöttél. Miért vannak ilyen ocsmányak a Földön.. Olyan nagy oltas volt Szerinted?huzzál innen féreg! Normális válaszokat köszönöm
2015. máj. 28. 20:43
6/7 anonim válasza:
1. Te raktad fel a kérdést... :D
2. Nem értem miért kapod fel ennyire a vizet, nem kellene, ártalmatlan poén volt.
3. Mielőtt lepontoznál nem én írtam.
4. A kérdésedre válaszolva: lazíts, koncentrálj az élményre. Gondolom lesz ott pár barátod, még senki sem halt bele öt napba. Kibírod, jó lesz a barátod nélkül is. Csak ne egyfolytában rá koncentrálj...
7/7 A kérdező kommentje:
Mert nem birom ha belém kötnek.. Amugy köszönöm
2015. máj. 29. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!