Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nincs ilyen érzésetek?
Figyelt kérdés
Olyan fura,hogy itt a nyári szünet és én máris hülyén érzem magam. Van egy csomó tervem,de este felé már most érzem,hogy hiányzik valaki akivel el tudnék menni este sétálni,biciklizni,kutyát sétáltatni meg ilyenek. Vannak barátaim,de sajnos mindenki másik városban él a környéken. Olyan magányosnak érzem magam emiatt,pedig tudom,hogy nem kéne.2015. jún. 13. 21:27
12/12 HDorkaa válasza:
Ugyan így vagyok.Olyan rossz bármerre megyek csak szerelmes párokat látok és arra gondolok hogy milyen kár hogy nincs senkim....Van "kiszemeltem" de nem hiszem hogy viszonozza....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!