Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek nincs ilyen érzésetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek nincs ilyen érzésetek?

Figyelt kérdés
Olyan fura,hogy itt a nyári szünet és én máris hülyén érzem magam. Van egy csomó tervem,de este felé már most érzem,hogy hiányzik valaki akivel el tudnék menni este sétálni,biciklizni,kutyát sétáltatni meg ilyenek. Vannak barátaim,de sajnos mindenki másik városban él a környéken. Olyan magányosnak érzem magam emiatt,pedig tudom,hogy nem kéne.
2015. jún. 13. 21:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szinte minden este, ne aggódj nem csak te vagy így ezzel...

17/F

2015. jún. 13. 21:29
 2/12 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok ezzel :S

13/L

2015. jún. 13. 21:31
 3/12 anonim ***** válasza:
de, sajnos van:( 16/f
2015. jún. 13. 21:31
 4/12 anonim ***** válasza:
Ugyan igy..😞
2015. jún. 13. 21:33
 5/12 anonim ***** válasza:

Szintén.. Tegnap a nyáriszünet kezdetén láttam egy aranyos párt a parkbam... Olyan jó lehet nekik :/

16/f

2015. jún. 13. 21:34
 6/12 A kérdező kommentje:
Én is mindig párokba botlok bele. :D Hát igen ilyenkor elgondolkodok,hogy milyen jó lenne,ha lenne barátom.
2015. jún. 13. 21:38
 7/12 anonim ***** válasza:

na várjál csak mindjárt kapod majd a privátokat :D

első votlam

2015. jún. 13. 21:46
 8/12 anonim ***** válasza:

Az én barátom meg most Pestre ment (am itt lakik tolem nem messze), és nagyon hiányzik, ezért csak döglöttem szinte egész nap (ha az esti edzést nem számítjuk bele), és nem volt nagy életkedvem, de holnap délután már végre tudunk taliznii^^ :D.

15/L

2015. jún. 13. 23:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Szintén ilyen érzésen van nekem is mostanában... tele vagyok tervekkel, de nincs kivel megosztani :/
2015. jún. 13. 23:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen érzésem van :(

Amikor sétáltam a kutyával akkor en is nagyon sok szerelmesparba belebotlattam es en is ugy gondoltam, hogy jajj, de jo nekik :(

Es en is igy szeretnek sétálni egy bizonyos sraccal :(

Foleg, amikor kutyával sétáltak es közben fogtak egymas kezet :(

Múltkor is össze futottunk ( kutyammal :D ) egy kutyás parral, nálam talan 2 evvel voltak idősebbek :/

Amugy tudom, hogy kik voltak azok :/

Es leeloztek, miután a kutyák "találkoztak" es a lany es a Srac megfogták egymas kezet es a Srac séta közben megpuszilta a lany vállat :(

Olyan aranyosak voltak :) :/ :(

nekem lenne "jelölt" , de szerintem a srácnak nem jövök be:/ :(

15/L

2015. jún. 14. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!