Nincs olyan érzésetek hogy a baloldal már többet gyűlölködik mint a jobbik? Csak a célpont más
Figyelt kérdés
2015. jan. 13. 13:43
2/11 anonim válasza:
Mindegyik oldalnak megvannak a "sötét" képviselői és nyája, akik csak gyűlölködnek.
3/11 anonim válasza:
A jobbik kimondja a problémákat,az mszp meg egy magyargyülölő párt
4/11 anonim válasza:
Régen, az MSZP majálisokon mindig olyan zsidózások és cigányozások mentek, hogy egy Jobbik nagygyűlés hozzájuk képest egy kis lightos úttörő találkozónak tűnt.
5/11 anonim válasza:
4: Valaki kérdezte tőlem, hogy ezt honnan veszem. Ott voltam és hallottam. Általában egy ilyen rendezvény tele van prolikkal, akiknek minden mindegy, csak legyen ingyen sör és virsli.
6/11 A kérdező kommentje:
Szóval csak a közönség prolizott?
2015. jan. 13. 17:17
7/11 A kérdező kommentje:
izé mármint zsidózot
xd
2015. jan. 13. 17:17
9/11 anonim válasza:
Igen. Az álbaloldal ki tesz magáért :) . Amikor már azt hittem hogy nekik nincs lejjebb, hát megleptek, mégis van!
10/11 anonim válasza:
Voltam már balos összeboruláson, és iszonyat, hogy ott mennyit cigányoznak meg zsidóznak. Az meg főleg kiverte nálam a biztosítékot, hogy amikor a kisember problémáiról beszélt Morvai az országgyűlésben, a balosok végigröhögték az egészet. Végül is érdekli őket a nép sorsa, hiába ellenzékiek...no comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!