Mekkora az esélye annak, hogy egy politikai témakörbe tartozó kérdés alatt nem fajulnak el a dolgok autistába?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha a jobboldal és a baloldal törvényszerűen shitstorm.2015. jan. 2. 17:50
1/9 anonim válasza:
Minimális.Bár vannak olyan emberek, akik pártálláson átívelve tudnak értelmesen és egymást tiszteletben tartva vitázni, de a nagytöbbség sajnos nem ilyen.
Én pl. szélsőjobbos vagyok, és több barátom erősen liberális beállítottságú, ennek ellenére értelmesen tudunk vitázni.Persze száz esetből 99x nem értünk egyet, de ez van.
2/9 anonim válasza:
" autistába?Úgy értem, ha a jobboldal és a baloldal törvényszerűen shitstorm." ??????? Vagy egy kis alvás még?
3/9 A kérdező kommentje:
Jól írtam, ne aggódj ;)
2015. jan. 2. 22:02
4/9 anonim válasza:
Kérdező, a fogalmakkal és a szavak jelentésével sem vagy tisztában...
5/9 anonim válasza:
Mi az a shitstorm, és főleg mi az hogy autistába fajulnak a dolgok???
6/9 A kérdező kommentje:
oh nber, hogy lehetsz ennyire szűk látókörű?! nos, éppenséggel te nem tudsz olvasni a sorok között, de igazad van - vádaskodni, hogy én vagyok a hülye egyszerűbb, és minden bizonnyal célravezető. bármi is legyen a célod. mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy egy egoista önkielégítő direktbeértetlen kretén vagy, aki arra élvez, hogy megmondja a frankót az interneteken. javaslom állj sorba sorszámért, mielőtt kioktatsz egy trollt! csak mondom'
2015. jan. 4. 17:21
7/9 anonim válasza:
Tanulj meg írni!
És most ostoba kölke, sipirc fogat mosni, lefeküdni!
8/9 A kérdező kommentje:
be.zarok rajtad! szádbarágom a megoldást, te pedig tovább nyomod a fullkretént. gratulálok! esetleg részleteznéd a helyesírási hiányosságaimat is kérlek :3 tudod, én ha valamiben nem vagyok biztos utánanézek a neten, te viszont menthetetlen vagy - ami az alacsony iq-dból adódó szerény dedukciós képességeidet illeti XD
2015. jan. 4. 18:03
9/9 anonim válasza:
Kérdező, utánanéztem a neten mindkét kifejezésednek. A shitstorm valóban létezik, habár errefelé ritkán használják.
De hiába keresem, nem találom mi az az "autistába fajulnak a dolgok" így kérlek magyarázd el nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!