Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs egy lány sem aki tetszene, de nagyon szeretnék járni valakivel. Mit tegyek?
2-es válaszoló: kösz, de ezzel nem mentem sokra.
1-es válaszoló: nagyon köszi, fel is pontoztalak, de akkor hol lehet még ismerkedni?
Jaja, általában bekopog.
Én az 1. barátnőmet úgy szereztem, hogy ép a gép előtt ültem, mikor csengetést hallottam. Hát nem ő volt?
A 2. pedig úgy jött, hogy sétáltam ki a közértbe, mikor utcán épp leszólított a női ideálom.
Mit tegyél? Menj csajozni, strandra, bulikra.
Hát,velem már volt olyan,hogy mentem haza(lakótelepi társasházban lakom)és a ház elött lévő padon két csaj.Az egyik megszólított,valamit beszéltünk.Megkérdezte,hogy vagyok fent a Facebookon.Megmondtam,bejelölt és rámírt.Nem jöttem össze vele,de végülis én csesztem el a dolgot.
Volt,akit edzésről ismertem,az egyik haverom piszkálta,és akkor én is és elkezdtük piszkálni egymást és a végén beleszerettem.Kár,hogy nem viszonozta,de "BFF"-ek lettünk:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!