Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet ismerkedni normális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni normális lányokkal? 18/f

Figyelt kérdés
Próbáltam már Bulikban,suliban, de nem igazán találtam meg a párom és nem is volt olyan akinél szívesen próbálkoznék. Nem vagyok egy félénk srác. Merre lehet még ismerkedni?
2015. jún. 4. 15:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kocsmákban nem igazán járok, meg itt ahol lakok, hát... A kocsmákban csak öregemberek vannak.. :D
2015. jún. 4. 21:34
 12/15 anonim válasza:
A normális lányok pedig azt kérdezik hogy hol lehet ismerkedni normális fiúkkal? Én is az egyetemet várom ebből a szempontból :D 18/L
2015. jún. 5. 10:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez a normális kifejezés elég szubjektív dolog :)
2015. jún. 5. 12:43
 14/15 WolfBloodGirl válasza:
Naa, én is pont így vagyok csak fordítva.:D mindig olyan fiúk jönnek oda hozzám akik belül romlottak.:D és már lassan befordulok az egyedülléttől.:D sétálgass az utcán hátha ott szerencséd lesz.:D
2015. jún. 10. 18:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Azt már próbáltam ;) Nagyon kihalt kis városba élek :)
2015. jún. 10. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!