Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ismerkedni normális lányokkal? 18/f
Figyelt kérdés
Próbáltam már Bulikban,suliban, de nem igazán találtam meg a párom és nem is volt olyan akinél szívesen próbálkoznék. Nem vagyok egy félénk srác. Merre lehet még ismerkedni?2015. jún. 4. 15:00
1/15 anonim válasza:
Régen itt is lehetett (én itt találtam barátnőt), vagy végső esetben társkereső oldalak :D
Ha pedig nem vagy félénk ott az utca is, szólíts le lányokat ;)
2/15 anonim válasza:
Hát kösd fel a gatyád, szinte lehetetlen küldetés. Mert sok lány szép, de a jellemük az taszító. Ha meg még te is csúnya vagy, mint én, akkor meg főleg nagyon kicsi az esélyed párt találnod. Szerintem szerencse is kell manapság.
3/15 anonim válasza:
Én pont, hogy nem a bulikban próbálnám, mert gyűlölöm az olyan helyeket, ott iszogatnak, táncolnak, botladoznak aztán részegen hazaesnek. Suliban még lehet esélyed, én az egyetemet várom. Ott csak lesz már normális, akinek nem a bulik meg az ital/drogok körül forog az élete és tud mást is értékelni azon kívül, hogy mekkora sportember valaki és mekkora a szája.
19/F
4/15 A kérdező kommentje:
Nekem nem a legszebb lány kell. Nekem egy társ kell. Akikkel mostanság találkoztam lánnyokal külsőleg szépek, de belsőleg romlottak. Nem vagyok én se csúnya, se szép. Nem igazán találkoztam olyan lánnyal aki bejönne a személyisége.Utcán nem igazán lehet ismerkedni erre, mert szinte sehol senki:)
2015. jún. 4. 15:33
5/15 A kérdező kommentje:
Buliban én is csak 2x próbáltam. Aztán rájöttem semmi értelme.
2015. jún. 4. 15:35
6/15 anonim válasza:
Mit értesz azon, hogy normális? Akik körülötted vannak miért nem szimpatikusak? Igaz, néha én is úgy érzem, hogy nem vagyok jó helyen ilyen szempontból..
18/L
7/15 anonim válasza:
Hupsz, nem láttam az előző választ, úgyhogy nem szóltam semmit. :D
8/15 anonim válasza:
És hol lehet ismerkedni normális fiúkkal? :D 17/L
9/15 anonim válasza:
Hat nem hinnem hogy itt :D mondom ezt ugy hogy en is jottem mar ossze itt lannyal :) a kerdesre valaszova pedig: a bulik szerintem se tul jo helyek, de a kocsmakban tok jol lehet ismerkedni szerintem. Vagy konyvtar/konyvesbolt ;)
10/15 anonim válasza:
Jah meg ha ugyis egyetemre mesz akkor koli!! !! Rengeteg emberrel muszaj ott megismerkedni, es rogton van kozos tema is :) 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!