Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki nem ismeri? (kép lent)
Néhány hete szinte minden héten látom egyszer őt. Ez olyan "első látásra szerelem" volt (nem annyira) s nagyon megtetszett. Arra lennék kíváncsi, hogy a rajz alapján valaki nem ismeri föl? Szeretném megismerni, csak élőben nem merem megszólítani, és gondoltam hátha valaki itt ismeri. ( a rajz nem pontos, nem túl jó a rajztudásom, a baratnőm is látta ő lerajzolta gépen, de ő se az a őstehetség). Szóval valaki nem ismeri?
Debreceni vagyok, és valószínüleg ő is.
Kép: [link]
Menj oda és mond neki ezt(vagy küld oda barátnőd, ismerősöd mond neki adsz érte 2-3 rugót ha megcsinálja):
-Szia Gábor! Örülök hogy látlak rég találkoztunk
Erre a srác meglepődik feltéve ha nem Gábor de akkor azért fog mert nem tudj honnan ismeri, vagy valamit mond h össze tévesztetted valakivel stb.
Erre mondod/ te vagy az ismerősöd
- de hát nem Gábor vagy? Kovács Gábor?
Erre két válasz van:
- h nem (ekkor megkérdezed h:- akkor ki( mintha nem hinnél neki és azt hinnéd ugratni akar))
Vagy bemutatkozik h ki ő ekkor csak elnézést kérsz és meg van a neve ennyi..
Vagy megállítod h:- bocsi nem te hagytál el valamit úgy láttam a személyidet..
Erre ő automatikusan előveszi a péntztárcáját és megnézi és ha ügyi vagy eltudod olvasni a nevét
Jobb nem jutott eszembe, de sztem célra törőbb oda menni és leszólítani az a tuti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!