Ki ismeri a betűtípust, vagy tud valami hasonlót? /Link odalent/
Ránézésre ez pixelezve van, azaz tényleg nem betűtípus.
Ha meg "valahonnan" belsős infód van afelől, hogy készült belőle ttf, akkor ott érdeklődj!
Hát, én a képedet ezen az oldalon találtam meg:
Hogy itt nincs link, nem éppen meglepő a kísérőszöveg fényében:
„iron sky movie logo font wtf” (az iron sky film betűtípusa ej, mi a csuda lehet :)
Tehát ez ugyanaz a kérdés, amit te is föltettél. A válasz: Helló! / Vélhetőleg saját logó / Alex
Vagyis, még a válasz is ugyanaz, amit kaptál. Alighanem így van, mivel a film hivatalos oldalán is az látható, hogy minden egyéb szöveg mással van írva. Te magad mire alapozod, hogy készült róla betűtípus is?
Igen, az gyakran megesik, hogy egy moziplakát után a rajongók megcsinálják az egész ábécét, de az ilyen fontok általában könnyen megtalálhatók. Ez most nekem nem sikerült, de nemcsak a kudarc mondatja velem, hogy ritka randa egy betűtípus. Ha ezeken az oldalakon szétnézel, százszor szebb fraktúrbetűket találsz:
Még ez emlékeztet rá egy kissé a trehányságával, de ez is erősen eltér:
Azt nem írod, mire kéne. Ha csak ez a felirat kell, azt nem nagy munka felnagyítani. Ha másra is használni akarod, kénytelen leszel megálmodni a még hiányzó néhány betűt, és megszerkeszteni őket mondjuk FontForge-dzsal:
Egyébként a többi forrás szerint jóval drabálisabbak a betűk, valahogy így:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!