Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ki az, akinek még nem volt barátja, de már nagyon hiányzik neki? 18/L
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem nem volt még, de néha nagyon hiányzik, sőt néha valaki előtt cikinek is találom. Nem találtam még olyat, akivel kölcsönös lett volna a vonzalom. Én buliban úgy nem szeretek ismerkedni, egyáltalán nem vonzz az, hogy egy vadidegen fogdozzon, es smároljunk. Kétszer próbáltam, de nem volt jó. Sorstársakat keresek, ti hogy éreztek?2015. máj. 18. 22:11
1/8 anonim válasza:
Soha ne az igazira várj . Majd jön magától . Élvezd az életet ,ha neked nem kellenek rövid kapcsolatok akkor nem kell bele menni . De ne görölj rá mert akkor csak rossz kedved lesz . 21/F
2/8 cvikmajster válasza:
Szia, ez baszolút nem ciki, ne tartsd annak. Mindenkinek szíve joga, hogy jár e valakivel, vagy sem. Lehet csak jobban megválogatod a bunkó parasztokat és így kikosarazva a Föld fiújainak 80% mert manapság az udvariásság kedvesség kihalóban van. És valóban ne keresd az igazit, sosem fogod elsöre látni h ö az igazi. Szerelem elsö látásra nem létezik, mert nem látod azt, hogy viselkedik adott szituációkban. :)
3/8 anonim válasza:
Én lánnyal vagyok így.. :( soha nem lesz akit szeretgethetek és kényeztethetek ezért inkább nem is próbálkozom :(
4/8 A kérdező kommentje:
be allj neki negativan!!! mi az h ezert inkabb nem is probalkozol?? de igeen olyan, rossz, mindig latok cuki parokat, meg baratnomnek us mar evek ota olyan aranyos pasija van es olyan jol megvannak!
2015. máj. 18. 23:14
5/8 anonim válasza:
Idovel tuti talalsz ne kapkodd el fiatal vagy
6/8 anonim válasza:
Én pont az ellentetted vagyok találok lányokat lehettek volna barátnőim is de nem érdekel a kapcsolat. Mások azt mondják a hóditó hadjárat vonz,én azt,hogy az igazit keresem ! Ne akarj annyira kapcsolatot,sokkal jobb az ha megnéznek tetszel nekik és elképzelik,hogy tuti nem álna le velem ez a csaj! Én ugyan ezt csinálom csak fiú vagyok!
Munjuk önimádó is tehát.... Persze majd szeretnék barátnőt de csak azért,hogy legyen valaki azért nem! Ha lelkisegély kell írj! :)) 18(1 hónap és 19) F :))
7/8 anonim válasza:
Lányok, ki az, akinek még nem volt barátja, de már nagyon hiányzik neki? 18/L
Hát a kérdésből ítélve Te!
De majd akad hamarosan!
8/8 anonim válasza:
Na itt most magamra ismertem. :D Én húsz év alatt most találtam meg azt, akihez tényleg nagyon vonzódok, tehát még van 1-2 éved, hogy megtaláljad az igazit. Dehogyis, csak viccelek. Erőltetni ne erőltesd, járj el ide-oda, hogy több embert ismerhess meg. :) Én barátnőkkel szoktam menni mindig szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!