Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szólítsam le/Mit írjak neki?
Figyelt kérdés
Van egy lány,szeretném megismerni,de az a baj,hogy két évvel idősebb,és nem tudom hogy kezdjem el az ismerkedést,nagyon szeretnék vele beszélgetni,fura,de én úgy vettem észre,hogy néha szokott engem nézni (bár lehet hogy csak beképzelem :D). De egyszerűen nem tudom hogy milyen indokkal írjak rá. Csak látásból ismerjük egymást. 15F2015. máj. 15. 20:07
2/5 anonim válasza:
Inkább az élő beszelgetes.
Ha facebookon irsz neki eloszor akkor elo talalkozas kellemetlen lesz.
Peldaul: Tök jól elvagytok, de eloben még nem is beszelgettetek es egymast eloben még nem is ismeritek, tulajdonkeppen idegenek vagytok.
Nagyon furcsa, kellemetlen, ciki helyzeteket tud okozni hogy azt hiszitek nagyon ismeritek egymast, de eloben idegenek vagytok, de ismeritek egymast. Na latod. Ez ia elég furcsa, akkor ott mégfurcsabb lesz.
Szóval a kerdesedre valaszolva: Nem tudom mit mondj, de azt eloben tedd.
3/5 anonim válasza:
Ennél részletesebben kérlek. Ismered egyáltalán? Egy suliba jártok? (feltételezem igen). Ha nem ismered én azt vallom, hogy menj oda egyszerűen mond meg neki, hogy tetszik neked. Ha megismered akkor meg akármivel, ami közös téma lehet. A lényeg, hogy úgy mész oda beszélni, hogy nem nagy ügy az egész. Semmilyen nyomást nem akarsz rá gyakorolni.
4/5 A kérdező kommentje:
Mondom csak látásból ismrjük egymást. Igen,egy suliba járunk,ennyit tudok róla
2015. máj. 15. 20:49
5/5 anonim válasza:
Az én barátom annó nem szokványos módon írt rám pont ezért is tetszett meg annyira.. Írd neki, hogy "(lány neve) elfelejtettél köszönni :DD"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!