Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjak rá?

Figyelt kérdés

15/L

Már párszor beszéltünk fb-n és személyesen is,szoktunk szemezni,szok nézni......stb.....

Segitsetek......

2015. máj. 15. 18:41
 1/7 anonim válasza:

Szerintem ne kerülgesd a forró kását. Legyél konkrét és határozott, ha szeretnél valamit tőle, bár ez az ő dolga lenne (már ha fiú az illető)...

Ha ebben nem lesz partnered (magyarán nem lesz túl beszédes, esetleg levakar), akkor legalább megtudod, hányadán álltok.

Első körben amúgy: "Szia, beszélgetünk? :)" Egyszerű de nagyszerű.

2015. máj. 15. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Leírtad hogy már beszéltetek facebookon nos ugyan úgy írj rá mint akkor.
2015. máj. 15. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
hívd el sétálni valahova pl
2015. máj. 15. 18:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Nemtudok úgy ráírni mint először,mert akkor tablót kértem tőle...
2015. máj. 15. 18:50
 5/7 anonim válasza:
Magyarán akkor nem miatta írtál rá, hanem valami más miatt. Szerintem fogadd meg az első kommentes tanácsot.
2015. máj. 15. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Jaj már. Kérdezd meg tőle hány üregű a szürke marha gyomra. Ha tudod, hogy bejössz neki akkor édes mind egy mit írsz.
2015. máj. 15. 21:02
 7/7 anonim válasza:
Na, sikerült azóta írni neki?
jún. 21. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!