Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Segítség hogy lehetne végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség hogy lehetne végre barátnőm? 21 éves srác vagyok és full tapasztalatlan de már nagyon vágynék egy barátnőre :'(: '(: '(

Figyelt kérdés

ma 18:54
 1/7 anonim válasza:

Szerintem nem muszáj erőltetned semmit, mindennek eljön a maga ideje.

De ha ennyire szeretnéd, akkor azt tudom tanácsolni hogy sokat járj el olyan helyekre ahol szeretsz lenni, vagy menj el szórakozóhelyekre. Kérj segítséget egy lánytól, aki szimpatikus neked, vagy “véletlenül” menj neki és kérj bocsánatot. Utána mutatkozz be és már el is kezdtél egy beszélgetést. Remélem tudtam segíteni!

Sok sikert:)

ma 20:30
 2/7 A kérdező kommentje:

1

köszi a tanácsot de nem igazán szoktam eljárni sehova. főleg nem szórakozóhelyekre. viszont az hogy "véletlenül" menjek neki nem tűnik rossz ötletnek bár valószínűleg nem értékelné ezt a fajta közeledést...

ma 20:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Van kivel eljárnod otthonról? Haver, barát, testvér? Korodbeli lánytesó, unokatesó, aki bemutathat nőknek? Van hobbid, aminek kapcsán megismerhetsz új embereket, mindegy hogy férfi vagy nő, mert egy férfi kapcsán is megismerhetsz egy nőt.

Ha nem jársz el sehova, akkor 31 évesen is ugyanez lesz a helyzet.

ma 20:55
 4/7 A kérdező kommentje:

"Van kivel eljárnod otthonról?"

dehogy van. anyámékon és a 2-3 netes haveromon kívül akikről az se tudom hogy néznek ki senkivel nem beszéltem évek óta. a hobbijaim kapcsán sem tudok új embereket megismerni mivel egyedül végzem őket a 4 fal között

ma 21:24
 5/7 A kérdező kommentje:

"Ha nem jársz el sehova, akkor 31 évesen is ugyanez lesz a helyzet."

addigra remélhetőleg lesznek olyan AI-k akik viselkedésre és kinézetre is olyanok mint egy ember (csak jobbak) szóval nem kell majd aggódnom amiatt hogy szüzen halok meg

ma 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Vaaagy pédául lebeszélhetnél a netes haverjaiddal egy találkozót végre? Kereshetnél magadnak olyan havert, akivel kifejezetten szórakozni jártok. Új hobbi lehet kondizás, ahová kimondottan edzőtárssal mész vagy kipróbálhatsz egy táncklubbot, ahol vannak nők is vagy elmehetsz akár jótékonykodni, kaját osztani főzni stb, lehet lesznek ott korodbeliek, akik szintén ezzel töltik az idejüket. Valószínűleg még lennének más opcióid, hirtelen erre tudtam most gondolni.

De jah akár ignorálhatod mindezt és várhatsz AI-ra is akár...

ma 22:32
 7/7 A kérdező kommentje:
inkább elköltözök japánba, ott talán több esélyem lenne mert az ottani nőknek jobban bejönnek a fehérek + a 170 centimmel nem számítanék alacsonynak
ma 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!