Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok elég férfias, sosem találok párt? (Lányok válaszát várom)
Figyelt kérdés
dec. 23. 09:57
1/5 anonim válasza:
Mit takar az, hogy nem vagy férfias?
Én pl. pont a vékony pasikat szeretem, pedig őket nem szokták klasszikusan férfiasnak tartani (van már, nem kérek ajánlatokat).
Szóval ahogy sokminden, ez is ízlés dolga. És az ízlés egyénenként változik, mi az egyiknek viszataszító, a másiknak szexi.
2/5 anonim válasza:
Engem is az érdekelne, hogy ez esetben mit takar a férfias jelző.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk elég kisfiús vagyok
dec. 23. 18:43
4/5 anonim válasza:
Van olyan lány ismerősöm, akinek 22 évesen disney takarója van és meséket néz, szóval esélyed van mindenképpen
5/5 anonim válasza:
4-es, ez nők esetében jobban elfogadott. Képzeld el ugyanezt férfinél, hány nőt nem taszítana?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!