Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen pasim?

Figyelt kérdés
Tudom ez lehet kicsit r*bancos kérdésnek tűnik, főleg hogy még csak 16 éves vagyok, de már egyre jobban kezdek vágyni egy párkapcsolatra. :/ nekem is kellene már hogy valaki hozzám bújjon, támogassuk egymást, stb stb és az is eléggé zavar hogy szinte mindenkinek van vagy már volt barátja, én vagyok a kakukktojás.. egyébként elsősorban az lenne a legjobb ha a suliból lenne valaki, csak nem tudom hogy.

dec. 17. 20:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltál már kezdeményezni?
dec. 18. 17:39
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha látod hogy valamelyik srácnak bejössz, csak látod nem?, akkor kozelits hozzá, adj jeleket hogy jöjjön rád.
dec. 18. 17:45
 13/24 anonim ***** válasza:

Közelithetsz hozzám is, bírnám ha rámjönnél! 😀

F

dec. 18. 17:56
 14/24 anonim ***** válasza:

De hogy is riba.ncos buborék, azok fa.szt keresnek meg pénzt... szoval nyugi normalis dolog ez

a sulidban ha van aki tetszik, ráírsz vagy a sokat legyél a közelében vagy csak figyeld h a fiuk körulötted h viselkednek és akar semmit se kell tenned h legyen valami. Szerencsére legtöbb esetben így van. De révén 16 vagy már biztos eljársz barátokkal ide oda és már biztos voltak akik beprobálkoztak. Kocsmázás bulizás közben amugy is könyebb az ismerkedés. Csak azrán nyitott szemmel járj és ne hagyd magad átverni. És csak olyan gyorsan haladj a dolgokkal amennyire neked megfelel ne azért csinálj majd valamit mert a másik akarja.

dec. 18. 17:56
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat ❤️

Hát ha őszinte akarok lenni még nem nagyon vettem észre hogy bárki is nyomult volna rám, vagy hogy küldte volna a jeleket, nem tudom hogy azért e mert eleve félős vagyok szóval nem annyira figyelem a fiúkat.. nehezen megy velük a szemkontaktus is. Meg persze nem vagyok 10/10-es de azért szerintem szép vagyok, meg igényes, lehet azzal van a gond hogy csendes vagyok? Nem minden társaságban vagyok képes megnyílni.

Azért szeretnék a sulimból barátot mert akkor kb. minden nap találkozhatnánk, ha meg szakítás lenne a vége akkor is el tudom őt kerülni, mert nem osztálytársat akarok hanem sulitársat.

Egyébként egy nálam fiatalabb srác egészen bejön, igaz nem ismerem de szimpatikusnak tűnik. De szerintem őt hanyagolnom kéne mert instagrammon se követett vissza. Még szívesen hallgatok tanácsokat! :))

dec. 18. 18:12
 16/24 anonim ***** válasza:
68%
Ne fiatalabbat keress, inkáb pár évvel idősebbet.
dec. 18. 18:22
 17/24 anonim ***** válasza:
76%
Sima barátot (nem párkapcsolat) nem keresel?
dec. 18. 19:11
 18/24 anonim ***** válasza:
71%
Nem baj ha nem vagy 10/10, csomó jó pasi van rém ronda csajjal, bár nyilván így hogy nem látlak nehez megítélni. Szerintem egy kicsit fel kellene hivnod akkor magadra a figyelmet, pld valami új frizura, merészebb ruha, társaságban többet lenni, ilyenek, és hátha valaki rád kap.
dec. 18. 19:48
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Az ha csendes vagy sose hátrány, sőt aranyos is de valahogy az írásképedből sugárzik hogy cuki és ártatlan vagy és hogy kb semmi rossz akarat nincs benned. Az jó ha magad szerint szép vagy a lehető legjobb dolog ilyen korban. Hát az elég bunkon hangzik tőle.

Mindenesetre maradj olyan amilyen vagy, h azért szeressenek amilyen vagy és ne azért amilyen nem vagy is ne akarj másnak tűnni. Van elég ri.banc a világban de olyanok mint te kevés :). Amit tehetsz és ami a legvonzobb szokott lenni a csöndes lányokban, hogy kedves vagy mindenkivel sokat nevetsz élvezed az életet és h nyitot vagy minden témában. Ergo érdekes személyiség leszel, nem csak csajos dolgok ha nem h mindenhez is hozzátudsz pozitívan szolni. Ha fius témákban otthon vagy szét fognak szedni kb. Minél inkább annál jobban. De ehhez ugye kicsit körbe kell nézned a világban olvasgatni mindenről is stb stb és persze gyakorolni a kommunikációt és szemkontaktust. Aztán ha ez megy és már probléma nélkül beszélgetsz srácokkal akár szemtől szembe ott bedobsz pár szép mosolyt had olvadjanak el és kb nyertél. A másik fontos dolog egy ilyen kommunikáció során az h látszik rajtad az érdeklődés és nem csak hallgatod úgy h közben telefonozol és máshol jársz. Az se utolso ha kitudsz állni magadért, ha valaki beszol nem hagyod magad, beoltanak? olts vissza. Attol hogy csendes típus vagy még azért nem néma és nem olyan aki nem tud kiállni magáért ugye :). Ha esetleg mutatsz egy képet magadrol mondhatok véleményt mint kivülálló h milyennek is látszól.

dec. 18. 22:20
 20/24 anonim válasza:
83%
Szia, küldj képet privátban
dec. 20. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!