Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak/ mondjak hogy legyen pasim? 16/l
Ez amúgy nem úgy szokott menni, hogy a pasiknak kell kezdeményezni? Szóval a lánykénk ilyen mindenféle jelzéseket kell leadni amit a pasik úgysem értenek
Amúgy, ha van aki tetszik, akkor menj oda hozzá dumálni, ha nincs, akkor ne siettesd a dolgot, majd lesz olyan aki tetszik
Lehet fura lesz amit írok, de szerintem örülj neki, hogy egyedül vagy és használd ki.
Amikor én szakítottam ez első párommal (aki elég toxikus volt velem), megkönnyebültem és örültem neki, hogy egyedül lehetek. Több időm volt magamra, azt csinálhattam amit akartam, oda mehetem ahova akartam, ki tudtam teljesedni a hobbymban. Egyáltalán nem éreztem magam magányosnak mert sok időt töltöttem a családommal és a barátaimmal.
Szerintem ezt a párkeresés dolgot felesleges erőltetni, úgy is jön majd valaki akinek megtetszel, vagy neked tetszik meg valaki.
Őszintén szólva a lányoknak ebben a korban csak ki kellett írniuk egy hirdetést a Jófogásra, fél percen belül elkeltek...
Valójában ha elengeded, hogy te konkrétan párt akarsz találni, és élsz társasági életet, akkor nagyon jó esélyekkel indulsz. Ha pörögsz rajta, és úgy teszed ugyanezt, akkor el is temetheted, hogy lesz belőle valami🙂
Ez a te döntésed. Kierőszakolni ezt nem lehet, vagyis én elküldtem mindenkit, aki csak azért akart kapcsolatot, hogy kapcsolatban legyen😅
Sok sikert hozzá. 21-F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!