Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs barátnőm. Szerintetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fabók István kérdése:

Nincs barátnőm. Szerintetek mi lehet az oka ennek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Arról lenne itt szó, hogy 20 éves elmúltam meg minden, de sajnos még mindig nem vagyok együtt semmilyen lánnyal ami nekem nagyon rosszul esik :(. És ha látok sok ilyen bejegyzést a Facebookon vagy máshol hogy a fiatal 20 éves vagy fiatalabb ilyen 16-17 éves srácnak lett barátnője és hogy így együtt vannak meg így csókolóznak, meg így szexelnek, akkor így sokszor annyira szomorú vagyok sokszor, hogy a sírás meg a magány jön rám. Illetve ez is nagyon rosszul esik hogy a srácnak van barátnője illetve már együtt vannak nekem meg még mindig nincsen illetve nem is tudok még csókolózni sem és ezért esik nagyon rosszul. És olyant is halottam a Facebookon illetve a neten, hogy a Friderikusz Sándornak valamint a Csonka Andrásnak nem volt neki sohasem gyerekei illetve nője pedig ők nem is annyi idősek mint én mert ők elég régen születtek meg és ismertek is lettek a TV-ben. Illetve hogyha esetleg valamikor lesz végre már barátnőm, akkor elszeretnék innen költözni majd egyszer a barátnőmhöz hogyha lesz, mert a mi házunkban nem tudnék elhozni ide senkit sem, mert a konyha, a nappali illetve a 2 szoba egyben van illetve nincs külön szobám sem és nem beszélve arról, hogyha hangoskodnék majd egyszer a barátnőmmel ahol most lakom, akkor a szomszédba átlehetne hallani majd az egészet illetve a ház amiben élek az is elég kicsi az a baj :/. Valamint apum sokszor itthon szokott lenni mert apum kamionos és éjszakára megy itthon hazajön és egyszerűen lefekszik azt alszik több 10-11 órákat és ezért sem hozhatok a lakásomba egyszer majd barátnőt ha lesz nekem, mert apum alvását így megzavarnám, hogyha hangoskodnák meg szexelnék a barátnőmmel hogyha egyszer eljön majd az idő. De még sajnos nem jött el ennek az ideje, mert egyszerűen nincs még barátnőm 20 évesen :'(.

nov. 11. 16:23
 1/10 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
24%
:D
nov. 11. 17:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Kedves Gál Gábor 2024! Áruld már el öszintén nekem, hogy mi a jó istenért írtál válaszként egy mosolygós smiley-t :@? Mert hogy a feltett kérdésem kapcsán ez nem válasznak minősül az is biztos.
nov. 11. 18:56
 3/10 anonim ***** válasza:
kiégtem
nov. 11. 19:24
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Tanulj meg helyesen írni és kezdj el spórolni, hogy el tudj költözni otthonról. Közben ismerkedj, szerezz némi önbizalmat. Nem veszett ügy ez, csak ne siránkozz, hanem próbálkozz.
nov. 11. 19:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Step one: tanulj meg írni

step two: kulturálódj, legyél egyedi és legyen érdeklődési köröd

step three: tanulj

step four költözz el otthonról, albiba, és vállalj munkát

step five járj el ismerkedni, mert ugyan a gyakorin a szobádban ülve nem lesz barátnőd

nov. 11. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:
58%

Nem kene temetoben pozolva kepeket feltolteni az internetre.

A halottak napja nem arrol szol hogy kimegyunk oda szelfizni.

Plusz le kene fogyni.

Rakerestem a facedre.

Es valoszinuleg magasan van a lec.

nov. 12. 20:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem sincs pasim na és ?! Nekem még rá ér bőven ... Majd jön aminek jönnie kell nem szabad erőltetni mert akkor pofára esel mint én is várni kell ha jársz egyetemre esetleg ott találsz majd valakit
nov. 13. 19:38
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
#5 érdekes .... Jobban ír mint én xdddd
nov. 13. 19:39
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
#2 engedd el szerintem csak unatkozott és azert írta
nov. 13. 19:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne parazz ne gorcsolj… en 22 voltam amikor beesett a nagy szerelem
nov. 13. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!