Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálja ezt a srác!?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a srác!?

Figyelt kérdés

Vagyis a kérdés,hogy miért csinálja tudom hogy miért mert nyilván van valakije...de térjünk az elejére.

Megismertem egy fiút/férfit nem tudom minek hívjam 24 éves.Én vidéki vagyok,ő világéletében pesti lakos volt.Egy bulizós,csajozós forma. Azért tudom,mert a volt párom szomszédjainak keresztgyereke. Elején nem akartam tőle semmit,folyton visszautasítottam. Akartam belül,de visszatartott hogy ismeri a volt páromat,ezért mindig visszautasítottam. Ő adta a szépet,s jót. Őt nem érdekli hogy ismeri a páromat,őt én érdeklem stb. Nem adta fel,hogy folyton visszautasítottam. Rávett másfél hónap után hogy találkozzunk. Minden jól ment,elkezdtünk minden héten találkozni. De észre vettem,hogy minden tali után már,egyre kevesebbet írt a héten. Beszéltünk mindennap,de a munkájára hagyatkozva,kevesebbet írt. Majd az egyik hétvégén le is mondta a talit,szintén mert dolgozik. De nem dolgozott! Otthon volt,előtte való nap bulizott,és másnap otthon aludt. Hozzáteszem,azon a héten már,alig akart írni,pl.:Megnézte amit írok du.16:00kor és majd csak másnap DE. 9kor válaszolt. És pénteken már egyáltalán nem is írt,semmire nem reagált. 3 napig zaklattam,írkáltam,hívtam nem válaszolt. 3.nap nagyon nehezen felvette a telefont,és azt mondta ki megy 2 hétre Svédországba,de már le is tette a telefont. Azóta folyamatosan irkaltam,hívtam nem vette fel,a 2 hétből már 2 hónap lett,2 hónapja kint van. Már kint volt egy hónapja,amikor hazajött egy fél napra nem mondta miért,de akkor eljött hozzám szó nélkül,találkozni. Mármint úgy szó nélkül,hogy én nem tudtam hogy jönni fog,nem hívtam. Akkor azt mondta megint hogy másnap megy vissza 2 hétre. De mondom már 2.hónapja kint van. 5-6naponta ír 2 szót,de akkor sem hogy mizu,hanem a storyjaimra válaszol. Bármennyit írok,keresem,hívom nem válaszol semmire.Mondom ilyen 5-6naponta csak.Nem mond semmit,hogy miért csinálja.Azt mondja nincs senkije,szeret de én ezt nem hiszem el. Az a baj nincs szívem letiltani,érzelmileg kötődök hozzá sajnos☹️

nov. 10. 10:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ennyit jelentesz neki, nem többet. Fáj, de ezt el kell engedni, és ha legközelebb keres, közöld hogy nem vagy rá kíváncsi, és lépj tovább. Jelenleg csak magadat őrlöd miatta, neked kell tudnod elengedni, mert szándékosan vagy nem, de ő csak játszik veled.
nov. 10. 11:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom látta a talikon, hogy te nem az a típus vagy, akit 5 perc alatt ágyba lehet vinni, ezért lerázott.
nov. 10. 12:07
 3/4 anonim válasza:
83%

Lényegében az elején te utasítottad őt el folyamatosan és most pedig ő hanyagol téged. Te pedig nem érted, hogy miért csinálja ezt veled. Azért mert részedről kialakult az érzelmi kötődés és neki mondjuk úgy, hogy "nyert ügye van".

Nos a srác (leírtak alapján) eléggé zárt lapokkal játszik, amikre még rá is blöfföl. Nem hinném, hogy komoly kapcsolat alakulna ki itt. Ahhoz 2 érzelmileg komoly ember kell.

Szóval ha csak nincs kedved ehhez a játékhoz akkor azt tanácsolom, hogy hanyagold. Az érzelmek és a józan ész között alapvetően mindíg az érzelmek dominálnak. Ezért eldöntheted, hogy tudatosan elengeded a dolgot (vagy is hagyod vele az egéeszet), vagy pedig az érzelmeid fognak diktálni addig míg azon kapod magad, hogy esetleg érzelmileg összetört állapotban találod magad.

Mind 2 döntés nehéz, csak az egyikben te cselekszel azért mert jót szeretnél magadnak, a másikban pedig hagyod hogy áldozati és kihasznált szerepbe kerülj és onnan pedig majd próbálod magad összeszedni.

nov. 10. 12:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
szentem dőlj hátra és várd ki mi lesz belőlle ne bombázd üzikkel ne hivogasd. ha ő ír akkor beszélgess vele. aztán majd kialakul
nov. 10. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!