Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinálja ezt a srác?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a srác?

Figyelt kérdés
Konditeremben találkoztunk. Nem láttam soha azelőtt , ő sem engem. Kb 2het múlva bejelölt instan,likolgat azóta is. Facen napok kihagyásával szinten likolgatja a képeimet. Kondiba egyre többet látom mostanában.Állandóan néz és mosolyog rám , de soha nem szólít meg , vagy írna rám. Egyik osztalytarsamat most kereste fel facen beszélt neki rólam , és most találkozni akar vele.Ismeroseimet,rokonaimat is követi. Lehet nem tetszem neki de akkor minek bámul és mosolyog állandoan ha kondiba vagyunk? Nem értem mivan. :D szerintetek?
2018. jún. 12. 17:44
 1/4 anonim válasza:
Fél megszólítani egyértelműen
2018. jún. 12. 17:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem felenk, es igy probalja jelet adni, bejossz neki.
2018. jún. 12. 18:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért azt hozzátenném hogy az osztálytársam akinek írogat lány... És tudja jól hogy személyesen ismerjük egymást. Akkor minek írogat neki?
2018. jún. 12. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Az alap hogy neked aki tetszik neki nem mer írni és lehet csak azért beszél velük hogy rólad megtudjon többet. Szerintem csak félénk, próbáld meg hogy ráírsz és beszélsz vele.
2018. jún. 12. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!