Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz hogy a nagyon szép...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy a nagyon szép lányokat nem merik leszólítani a fiúk?

Figyelt kérdés

nov. 9. 14:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Ezzel max néhány csúnya lányt álltatnak/álltatja magát. Hazugság. A szép lányokat rengetegen leszólítják.
nov. 9. 14:19
 2/17 anonim ***** válasza:
66%

Én ezt úgy módosítanám, hogy a normális srácok nem teszik.

Akik meg megteszik, azok meg felületesek, és ne is várj tőlük túl sokat.

nov. 9. 14:21
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mi számít leszólításnak. Fütyülni az utcán körübelül mindenki után szoktak aki nőnemű, meg ordibálni utána is. Mondjuk elkérni a telefonszámát azt a szép lányoknak szokták. Hosszú távon pedig nem igazán a szépség számít
nov. 9. 14:31
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Úgy igaz lehet, hogy a nagyon szép lányokat nem merik leszólítani az önbizalomhiányos fiúk. Egy leszólítás azért önmagában nem nagy dolog, szóval aki nincs berezelve, az simán megteszi.
nov. 9. 14:35
 5/17 anonim ***** válasza:
26%
A mai fiúk pancserek, már az én időmben 20 évvel ezelőtt is pöcsök voltak, ha tetszett valaki, mindig én szedtem fel. Tőlem azért tartottak, mert judoztam versenyszerűen. Volt olyan barátnőm, aki modellkedett és ezért nem mertek nála kezdeményezni.
nov. 9. 14:51
 6/17 A kérdező kommentje:
Az elképzelhető, hogy a lány szép, csak barátságtalannak/zárkózottnak tűnik és ezért nem szólítják meg?
nov. 9. 16:53
 7/17 anonim ***** válasza:
90%
sztem igaz én se mertem leszólítani barátnőm
nov. 9. 17:08
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Simán megszólítom bármelyik szép lányt. A szépség csak egy adottság. Úgy született. Ettől még nem kell úgy csinálni, mintha ez valami teljesítmény lenne. Aki külsőségektől betojik, az el van tévedve szerintem.
nov. 9. 22:27
 9/17 anonim ***** válasza:
58%
A szép lányokat én se merem leszolítani, sajnos. F
nov. 9. 22:40
 10/17 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem meg is dugják némelyiket.
nov. 10. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!