Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rákérdezhetek a méretekre ismerkedésnél?
Ti rá mertek kérdezni online ismerkedésnél a lány méreteire? (Súly, mellbőség, csípő, derék stb.) Ha igen, általában őszintén válaszolnak rá, vagy fordult már elő olyan veletek, hogy élőben teljesen máshogy nézett ki?
Nekem nem csak a test számít, de azért egy fontos tényező. Ha bejön egy lány, félek ilyeneket kérdezni, mert arra gondolok, hogy elveszíthetem az érdeklődését, ha felszínesnek gondol.
Lányok, ti általában hogy reagáltok ilyen kérdésre?
#3 mert rossz képet kérsz.
Ha nem lehet megnézni a közösségi médiában, akkor ismerkedsz vele pár jó pár napot, majd kérsz egy teljes alakos képet. Ki is hangsúlyozhatod, hogy az alakjára vagy kíváncsi.
De szóba lehet hozni másképp is a dolgokat, de illik szépen csomagolni.
Az ilyen pontos méretek már intim kategória, csak akkor szabad kérni, ha elbírja a kapcsolat.
Szerintem se képet, se méreteket ne kérj. Ez szimplán bunkóság és egyértelműen az jön le belőle, hogy csak le akarod fektetni vagy jobb esetben csak felszínes vagy.
Ezt lányként mondom, ne csináld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!