Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van ez a lány, akivel lassan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ez a lány, akivel lassan egy fél éve ismerkedem?

Figyelt kérdés

Már lassan fél éve van az, hogy össze-össze járunk. Sétálunk, beszélgetünk. Nagyon tetszik nekem, de van ez a dolog, hogy sokszor nem válaszol. Amikor válaszol, akkor nagyon sokat írogatunk, de van, hogy egy csomószor nem teszi ezt. Utána mindig bocsánatot kér, meg azt mondja, hogy ez nem miattam van, csak egyszerűen nem tud válaszolni mindig. Azt hiszem ő is kedvel engem. Nézzem el neki, hogy néha eltűnik? Higy felszívódik? Nem tudom eldönteni, hogy mennyire zavarjon ez. Nagyon sok hobbija van és nagyon sok barátja rajtam kívül, nem is érzem fairnek, ha felhúzom magamat ezen, de... Kicsit akkor is tanácstalan vagyok. Szerintetek? Az is lehet, hogy nem is tetszem neki, csak nem szeretne visszautasítani?

17f

(De néha tényleg napokra eltűnik az éterben. Veletek is csináltak már ilyet? Vagy volt valami hasonló szitutok? Mert ez nem ghostingolás. Mert mikor válaszol, nagyon sokat kezdünk írogatni és ő is sokat ír, meg ha végre sikerül találkoznunk... egy kávéra, vagy bármi, akkor viszont önfeledten dumálunk mindenről... Csak aztán mégiscsak van, higy napokig nem válaszol. Szerintetek ez mit jelent?)

szept. 5. 23:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az tuti hogy nem kínlódnék vele ha ilyen passzív a csaj. Keress jobbat. Majd meglátod. De ne várj, azt tanácsolom neked. Nem hagyd hogy rabolja az idődet ha nem korrekt, vagy biztos az egész. Te látod.
szept. 7. 11:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Feltekeny vagy ra hogy masokkal keffent, veled meg nemakar
szept. 7. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!