Van itt olyan lány aki komoly kapcsolatot keresne és szeretne isnerkedni egy lassan 23 éves egyetemista sráccal? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Privátban írnék szívesebben magamról:D de azért ha valaki szeretne többet tudni, az nyugodtan kérdezhet itt is, válaszolni fogok.
Ide csak annyit írnék, hogy van tapasztalatom kapcsolatok terén (már volt 3 és nem ilyen pár hónapig tartottak), beszédes és vidám srác vagyok, szóval mellettem lehetetlen unatkozni:D testre egy hangyányit sportosabb vagyok, mert régen sporoltam, de azt leszámítva szerintem teljesen átlagos vagyok, szeretek:
-főzni/sütni (bár egyáltalán nem tudok)
-utazni
-vezetni
-cuki kutyusokat dögönyözni
-sorozatozni
Facebookom amúgy viszonylag hamar megadom, meg képet is küldök magamról pár levél után.
2021. nov. 24. 07:14
1/1 anonim válasza:
Nem
2021. nov. 24. 07:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!