Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ez a lány, akivel lassan egy fél éve ismerkedem?
Már lassan fél éve van az, hogy össze-össze járunk. Sétálunk, beszélgetünk. Nagyon tetszik nekem, de van ez a dolog, hogy sokszor nem válaszol. Amikor válaszol, akkor nagyon sokat írogatunk, de van, hogy egy csomószor nem teszi ezt. Utána mindig bocsánatot kér, meg azt mondja, hogy ez nem miattam van, csak egyszerűen nem tud válaszolni mindig. Azt hiszem ő is kedvel engem. Nézzem el neki, hogy néha eltűnik? Higy felszívódik? Nem tudom eldönteni, hogy mennyire zavarjon ez. Nagyon sok hobbija van és nagyon sok barátja rajtam kívül, nem is érzem fairnek, ha felhúzom magamat ezen, de... Kicsit akkor is tanácstalan vagyok. Szerintetek? Az is lehet, hogy nem is tetszem neki, csak nem szeretne visszautasítani?
17f
(De néha tényleg napokra eltűnik az éterben. Veletek is csináltak már ilyet? Vagy volt valami hasonló szitutok? Mert ez nem ghostingolás. Mert mikor válaszol, nagyon sokat kezdünk írogatni és ő is sokat ír, meg ha végre sikerül találkoznunk... egy kávéra, vagy bármi, akkor viszont önfeledten dumálunk mindenről... Csak aztán mégiscsak van, higy napokig nem válaszol. Szerintetek ez mit jelent?)
Ez egy bonyolult helyzet, és teljesen érthető, hogy zavarónak találod. Az, hogy valaki néha eltűnik, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem érdekled őt vagy hogy nem kedvel. Lehet, hogy tényleg sok hobbija és barátja van, és egyszerűen nem mindig tud azonnal reagálni.
A legfontosabb az, hogy beszélj vele nyíltan az érzéseidről. Mondd el neki, hogyan érzed magad a hosszú válaszidők miatt, és kérdezd meg, hogy van-e valami, amit te is tehetsz azért, hogy jobban megértsd a helyzetét. Egy őszinte beszélgetés segíthet tisztázni a dolgokat és biztosítani arról, hogy mindketten ugyanazon az oldalon álltok.
Fontos, hogy figyelembe vedd, hogy minden kapcsolat más, és néha az embereknek szükségük van időre, hogy kezeljék a saját életüket és kapcsolatokat. Ha úgy érzed, hogy nem tudsz megbirkózni a bizonytalansággal, érdemes lehet átértékelni, hogy mit vársz el egy kapcsolattól és mennyire vagy hajlandó ezt a helyzetet elfogadni.
Barátság vagy párkapcsolat? Mit szeretnél?
Még gyakran a húszas évek elején is előfordul, hogy nem tudnak ellenkező neműek bármilyen helyzetet kezelni (még akkor sem, ha gyerek születik.)
Talán még túl fiatalok vagytok. 17 éves vagy te is, még alig kezdődött el az életed! Nincs értelme sietni annyira.
Kérdésedbe a válasz, sok hobbija meg sok baratja van
Nincs ideje mindenre
Napokig nyugodtan el lehet tűnni... Ha hetekig tűnne el, az már tényleg sok lenne.
Viszont ha már ennyi ideje megy a dolog, akkor ideje lenne már többet kezdeményezni, nem?
Nem tudom, attól függ, ha napokra eltűnik az tényleg nem szép dolog. Viszont az össze össze járás mit takar? Valamiféle párkapcsolatot, vagy pedig csak hülyülést?
Ő akar valamit egyáltalán tőled? Kellemetlen hogyha nem, fiatal vagy még, meg ő is. Sok barát, sok hobbi az sosem jó dolog. Olyan nővel érdemes szimpatizálni akinek a párkapcsolat fontosabb a barátoknál. Engem ez mindig zavart.
De azért remélem kialakul közetetek valami normális kapcsolat. Vagy majd találsz egy jobbat aki nem tűnik el és fix lesz minden. Ne kesergj emiatt. Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!