Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék barátot? De hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Most már fejlesztettem magam, szóval nyitott vagyok, érdeklődve nézem a szimpi arcokat, van akivel szólok is egy-két szót, de ezen kívül nem igazán tudom mit tehetnék, pedig egyelőre egy helyben járok. Az internetes társkeresés nem játszik, osztálytárssal meg ugye elvből nem. Szóval?aug. 11. 22:31
11/27 A kérdező kommentje:
Kedves 8 - as. Hogyan?
aug. 13. 20:35
12/27 anonim válasza:
"Hát... biztos lehet máshogy is."
Lehet, de ha annyira életképtelen vagy, hogy nem jössz rá hogyan, hanem itt sírdogálsz, akkor neked inkább nem kell kapcsolat. Vagy marad a net, vagy a suli.
13/27 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vagyok életképtelen. És nem sírdogálok, hanem tudtommal ez egy platform ahol lehet kérdezni. A sulit és a netet is kizártam, úgyhogy ezen kívül keresek alternatívát.
aug. 13. 20:46
14/27 anonim válasza:
#13 De miért zártad ki azt a két lehetőséget, ahol elég sok eséllyel találhatsz magadnak megfelelő kapcsolatot?
15/27 anonim válasza:
Az a baj kérdező, hogy így valóban nehéz lesz.
Ahogy állítják.
Utcán megszolitani senki sem fog. Főleg, hogy a nők többségének (99%)már a füles bele van verve a fülébe, így nincs is értelme valakit megpróbálni leszólítani.
Így én nem is szoktam.
A másik pedig ha le is szólítok valakit, úgy néz rám mintha valami ufó lennék vagy egy kiló kenyeret kértem volna tőle.
16/27 A kérdező kommentje:
Tudom, azért zártam ki, mert az internetben nem bízok, és a legtöbbre be se engednek 18 alatt. A sulink pedig pici, mindenkit ismerek kb. látásból, és egyik se érdekel.
aug. 13. 22:33
17/27 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nehéz, ezért kérdezek :(
aug. 13. 22:33
18/27 anonim válasza:
#17 Hány éves vagy? A reakcióid alapján max 14-15.
19/27 A kérdező kommentje:
Szia! Nem szeretnék személyes adatot közölni, bocsi.
aug. 13. 22:47
20/27 anonim válasza:
#19 16 éves kor alatt nem lehet az oldalon kérdéseket feltenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!