Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeretnék barátot? De hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék barátot? De hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Most már fejlesztettem magam, szóval nyitott vagyok, érdeklődve nézem a szimpi arcokat, van akivel szólok is egy-két szót, de ezen kívül nem igazán tudom mit tehetnék, pedig egyelőre egy helyben járok. Az internetes társkeresés nem játszik, osztálytárssal meg ugye elvből nem. Szóval?

aug. 11. 22:31
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
22%
legyél apáca akkor nem kell ezen aggódni
aug. 11. 23:09
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezen szoktam gondolkozni vajon mások hogyan ismerkednek egyszerűen én se jutok tovább egy pár szónál. Nem vagy egyedül ! :)
aug. 11. 23:38
 3/27 anonim ***** válasza:
83%

" Az internetes társkeresés nem játszik, osztálytárssal meg ugye elvből nem."

Ne haragudj, de ezeken kívül akkor, hogy a fenébe akarsz ismerkedni? Kizártad a két reális lehetőséget.

aug. 12. 01:19
 4/27 anonim ***** válasza:
75%
Miért "nem játszik" a net? Ha kizárod a helyet ahol a 21. századi kapcsolatok több mint 80%a kezdődik, úgy nehéz lesz, kislány.
aug. 12. 01:45
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Én 10 évvel ezelőtt egy netes társkeresőn ismertem meg a feleségem. Azóta is boldogok vagyunk és egy csodálatos kislány szülei. Nem tudom a mai világban mi a baj társkeresőkkel. Igaz mondta a feleségem, már annakidején is a regisztráció után, amikor még se képet se szöveget nem rakott fel kapott több tucat ,,érdekes" üzenetet. (Volt farok kép, különböző szexuális ajánlatok) Az biztos, hogy nőként valóban rád ír minden kretén és szatír is, de vannak fent értelmes emberek is.

Ha kitartasz az mellett, hogy a netről nem kell senki, akkor várnod kell hátha egyszer egy idegen leszólít és bízni benne, hogy nem egy kretén lesz az.

aug. 12. 03:04
 6/27 anonim ***** válasza:
37%
H csaj vagy könnyű, megnyitod az engedélykéréseket
aug. 12. 05:36
 7/27 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem a kérdező csak a társkeresőket zárta ki. Élőben akarja látni az illetőt és aztán áttérni chatre. Én is így vagyok ezzel. Hogy ne érjen akkora csalódás. Meg abból egy csomó minden kiderül, hogy hogyan viselkedik valójában és nem csak az interneten vagány.

2 es vagyok

aug. 12. 09:04
 8/27 anonim ***** válasza:
34%
Nőként bárhol bárhogy bármikor lehet pasit szerezni 2 perc alatt
aug. 12. 11:03
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban nyitott vagy, akkor csak idő kérdése.
aug. 12. 11:20
 10/27 A kérdező kommentje:

Hű, oké! Válaszolok!

"

" Az internetes társkeresés nem játszik, osztálytárssal meg ugye elvből nem."

Ne haragudj, de ezeken kívül akkor, hogy a fenébe akarsz ismerkedni? Kizártad a két reális lehetőséget." Hát... biztos lehet máshogy is.

"Miért "nem játszik" a net? Ha kizárod a helyet ahol a 21. századi kapcsolatok több mint 80%a kezdődik, úgy nehéz lesz, kislány." Először is, kérlek ne szólíts kislánynak, mert azt utálom, másrészt, az internetes megismerkedést nem tartom túl megbízhatónak.

aug. 12. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!