Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találjak barátnőt iskolán kívül?
#7:
Én lebeszélnélek a társkeresőkről. Azért, mert hülyeség, és még ráadásul fizetős is. Csak pénzkidobás lenne. A legtöbb ilyen felületen többnyire olyan lányok hirdetnek, akik nem keresnek komoly kapcsolatot, csak egy éjszakás kalandokat. Arra meg ugye ott a rosszlányok. Azt a pénzt, amit a társkeresők kihúznak a zsebedből, nyugodtan fektetheted beléjük, már persze ha ilyen kapcsolatokat szeretnél. A többi meg kamu profil, vagy olyan emberek vannak mögöttük, akiknek konkrétan semmi nem jó, és pár üzenet múlva eltűnnek.
Helyette csatlakozz olyan közösségekhez, amelyek olyan témakörök köré épülnek, amiket szeretsz (olvasás, filmek, zene, különböző zenei stílus, vagy előadó, író, színész, sorozat, tudomisén). Kismilliárd facebook csoport van, discord szerver, netes fórum, és ezek egy forintba nem kerülnek nagyrészt. De nem csak az internet körül forog a világ, járj bulizni, szórakozó helyekre, könyvklubokba (persze ha szeretsz olvasni), ismerkedj, beszélgess személyesen is. Az is lehet, hogy a leg szürreálisabb helyen fogsz megismerni egy olyan embert, akivel közös hangon pendültök. Pl. én egyszer egy lányt a buszon ismertem meg. Nagyon sokáig egy busszal utaztunk, aztán később alakulgatott közöttünk ez-az. Ez ilyen iskolai kölyök"szerelem" volt. De volt már olyan is, hogy egy pincérlány mellett találtam boldogságra másfél évig. Utána vége lett sajnos. Azokra az időkre mindig boldogan fogok visszaemlékezni. A jelenlegi barátnőmet pedig egy olyan közösségben ismertem meg, amelynek egy testi hibámból kifolyólag vagyok a tagja. Szóval az élet kiszámíthatatlan, nem muszáj társkeresőkön verni (a pénzt). Járj kirándulni, szórakozni, aztán majd csak alakul valami. Nem kell sietni! A kérdésedből azt lehet leszűrni, hogy még iskolás vagy, ami azt jelenti, hogy még előtted áll az egész élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!