Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találják magamnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találják magamnak barátnőt?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, eddig még nem volt barátnőm. Tuti valamit rosszúl csinálok,mivel a szüleim, nagyszüleim, más családtagok és az ismerősök fólyton dícsérnek, hogy milyen szép és ügyes vagyok. Egyszer még az egyik tanárnő is a szemembe mondta hogy: "olyan jól nézel ki" bár ezeket a dícséreteket számomra nehéz elhinni, mivel nem volt még soha barátnőm. Nem vagyok kövér gyerek és nem is vagyok sovány, hanem olyan átlagos testalkatom van ( nincs kockáshas). Belső értékeim is rendben vannak (szerintem). A humorérzekem is elég jó. Oda figyelek magamra, stílusosan öltözködöm, ápolt vagyok. Igaz mivel sulit váltottam, visszahúzódó vagyok a suliba, bár sohase voltam valami hangadó típus (lehet, hogy ez nem tetszik a lányoknak), szerencsére találtam barátokat így az iskolában is jól tudom érezni magam. Lehet hogy a hajammal van probléma mivel fiú létemre egy kicsit hosszabban hordom, rövid hajjal nem érzem jól magam. Lehet, hogy valakinél be kellene próbálkozni de olyan bátortalan vagyok. Nem szeretnék, minden lánynak tetszeni csak egynek, de olyan lehetetlen kűldetésnek tűnik barátnőt találni. Osztályból se beszélek egy lánnyal se, de ez inkáb az én hibám mivel én kéne a társaságukat keressem. Valaki volt már hasonló helyzetben? Valami tippek, hogy mit változtassak magamon?

2021. márc. 7. 16:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Próbálkoztál? A szövegből úgy jött le, hogy nem. Akkor meg miről beszélünk?

Legyél magabiztos, szerezz egy kis önbizalmat és kezdj el ismerkedni (mondjuk most a korona kicsit betett ennek...).

2021. márc. 7. 17:31
 2/4 Jappancs válasza:

Ez furcsán fog hangzani, de ne keress barátnőt. Amikor én voltam annyi idős, mint te (Ami nem volt olyan rég, most 20 vagyok, tehát ne nézz megmondó nagyinak. :D), én is folyton azt akartam, hogy valaki szeressen és, hogy valaki engem is gyönyörűnek szólítson. Nem vagyok szép lány, régen ezt különösen utáltam magamban. Ezért képes voltam elviselni minden bunkóságot azoktól a fiúktól, akik szóbaálltak velem, cserébe a megjátszott odaadásukért. Ezzel azt akarom mondani, hogy elöbb magadat kell megtanulnod szeretned, aztán jöhetnek mások. Mert, ha nincs minden rendben veled érzelmileg, akkor kihasználnak és valamilyen szinten te is kihasználod az illetőt, hiszen nincsenek valós érzések a kapcsolat mögött, csak a sajá egod. Hiába próbálsz magabiztosnak látszani ezzel a "külsőleg is, belsőleg is oké vagyok" dumával, legbelül biztosan van egy oka, hogy miért félsz leszólítani egy lányt.

Ugyanakkor nem ártana lány barátokat szerezni, hogy gyakorold a velük való társalgást. Ki tudja, lehet, hogy

idővel belőlük kerül ki majd a barátnőd/feleséged. Végtére is a barátság elengedhetetlen egy kapcsolathoz. Azok, akik csupán szenvedélyből jönnek össze, nem tartanak ki sokáig.

Sok sikert! 😁

2021. márc. 9. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia, az előttem lévőnek igaza van. Először magadat kell elfogadnod, mert ha te nem szereted magad, akkor mástól hogy várhatnád el. Egyébként nem vagy egyedül ezzel a problémával. Sose volt még barátom, néha egyébként vágyok rá hogy legyen, de ha meg valamilyen oknál fogva akár lehetne valakivel valami, mindig kitalálok magamnak valami kifogást. Amúgy szerintem nem baj ha hosszabb a hajad, nekem több barátnőm is pont az ilyen pasikat szereti. Nekem sincs vele bajom, ha még göndör is, akkor pont hogy előny. :DD Sose szomorkodj! Én se szoktam (csak néha) És szerezz egy kis önbizalmat! Szerintem ezzel van a legnagyobb problémád.

17/L

2021. márc. 11. 19:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Abba igazat adok hogy az fontos hogy fogadd el magad. Ha ehhez az szükséges hogy kigyurd magad akkor kezd el de gyorsan. Nem kell hogy megszakadj egyből de a napi rutinodhoz tegyél egy kis test edzést. Nehogy úgy járj mint én.

(30 éves vagyok és 12 éve nem volt barátnőm. Legyen ez egy elrettentő példa)

2021. ápr. 19. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!