Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatna párt egy szociális fóbiás szűz lúzer félénk srác?
Ja.
De annyira már nem vágysz, hogy tegyél is érte valamit.
Csak ezeket a kérdéseket írod ki, hogy legalább 5 percig foglalkozzon veled valaki. De ne orvos, mert ő még talán segíteni is tudna.
"egyel mar tokos az eletben azt allj oda es mutasd meg ki vagy meg hogy mire vagy kepes.. "
a lányok legjobb esetben is csak kiröhögnének ha "odaállnék" hogy mit akar tőlük egy ilyen lúzer, rosszabb esetben kiderülne hogy van palija aki kiverné belőlem a szart mert rá mertem nézni a barátnőjére
Az én hajamat se tépte meg senki, amiért egyszer odamentem egy fiúhoz beszélgetni, jó társaság volt de majd megemlítette, hogy barátnője van miről nyilván nem tudtam.
Jó társaság volt, szimpatikus volt, nyilván azóta se beszéltünk, de örülök és büszke vagyok magamra amiért esélyt adtam magamnak és beszélgetést kezdeményeztem.
"Nem zaklatok senkit"
Nem, nyilván.
Csak éppen rendszeresen kiírod ezt a kérdést, és aki jön segíteni, tanácsot adni, azt állandóan frusztrálod azzal, hogy ellenkezel a tanácsaival, hogy miért nem fogod megcsinálni.
Ez eléggé erkölcstelen dolog tőled, ugye tudod? Hát persze, hogy tudod, csak nem érdekel. Mert téged nem zavar holmi erkölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!