Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a leszólítás titka?
Ma leszólítottam az utcán azt a lányt a sulimból, aki már több mint egy éve tetszik nekem. Életemben most szólítottam le egy ismeretlen lányt először. Amint megszólítottam egyből elmúlt az idegességem, de úgy éreztem, hogy lehettem volna magabíztosabb is. Közöltem vele, hogy láttam a suliban és aranyosnak tartom, ígyhát odamentem hozzá.
Sajnos azt mondta, hogy alakulóban van már neki valami így nagy orraesés lett a vége számomra. Valószínüleg érezte, hogy nincs nagy tapasztalatom leszólítás terén.
Nem mondom, hogy nem vagyok letörve, de nem adom fel és próbálkozok még a leszólítással még más lánnyal is.
Kérdésem, hogy min tudnék fejlődni? Mire figyeljek jobban oda, hogy magabíztosabbnak tűnjek? Illetve, manapság a korosztályom (17-18 év) szokott egyátalán lányokat leszólítani? Vagy ráírni a korombeli lányokra nyerőbb taktika?
Köszönök minden segítséget! :)
hát mostanában gyakoribb a ráírás, de én kitartok a leszólítás mellett. Sokkal személyesebb. Bizonyos fiúk rengeteg lányra ráírnak, akár egy időben is, hogy hátha valakivel összejön..
Legyél határozott, de tartsd tiszteletben az érzéseit.
Csak menj oda és őszintén mondd el azt, amit érzel.
Én is a leszólítás híve vagyok lányként, viszont többé nem kell ezzel vacakolnom, mert tavaly leszólítottam a jelenlegi páromat(18F), akivel tökéletes köztünk minden. 20N
Azt ajánlom, hogy akkor szólíts le valakit, ha nem megy épp sehova, értsd pl egy könyvtárban ül és nyomkodja a telefonját, vagy egy kávézóban, esetleg a falat támasztja az utcán. De ha úton van valahova, akkor nem zargatnám ilyenkor az embereket, mert nem te vagy a figyelem központjában.
Hidd el a lányok is örülnek, ha a férfi kezdeményez és nem nekünk kell, már csak saját elvekből.
Az a titka, hogy NEM “szólítod le”, hanem megprobálsz vele nirmális körülmények között normális beszélgetést kezdeményezni.
Pl. Úgy alakítod, hogy egyszerre érkezzetek az iskola kapujához. Előre engeded, beszélgetni kezdesz vele.
De nem “leszólítod” valami humorosnak vélt, ostoba szöveggel.
Azt minden értelmes lány utálja. Kekezelő és tiszteletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!