Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tudok tenni sikeresebb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni sikeresebb párkereséshez?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok.

Volt egy nagyon rossz szakításom 1,5 éve amit kb 1 évbe tartott kihevernem.

Azóta próbálkoztam több lánynál is de vagy kínos volt (az élőben történetek mindegyike) vagy ha ráírtam az adott lányra, nem válaszolt/1-2 üzenet után nem válaszolt

Régebben nagyon durván szorongtam, ez mára javult valamennyit, de még mindig nem tudok felszabadult lenni sokszor.

Az online társkeresést hanyagolnám (nem hallottam sok jót róla ismerősötől)

Szóval élőben hogyan lehetnék sikeresebb a társkeresésben/ismerkedésben?

jún. 14. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

"Az online társkeresést hanyagolnám (nem hallottam sok jót róla ismerősötől)"

Mindig engedd, hogy mások befolyásoljanak és lebeszéljenek dolgokról, az a siker titka bruhh. Véletlenül se tapasztalj meg dolgokat, mert még a végén működnének.

jún. 14. 16:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát figyelj, Tinderen meg az ilyesmi appokon az embet pár kép alapján dönt, én pedig nem nézek valami jól ki.
jún. 14. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez már egy negatívum minden lánynál, nem kell egoistának lenned, de azért legyen önbizalmad. Ha csúnyának érzed magad változtass rajta, járj el edzeni ha szeretnél sportosabban kinézni, változtasd meg a külsőd olyannak amilyennek te szeretnéd, ha ez segítene elfogadni magad. Hidd el rengeteget tud nyomni az ember önbizalmába egy kis edzés és a vele járó változás. Ha magadon dolgoztál kívülről és belülről is akkor állj neki ismét. Amúgy se görcsösen keresd, én azt hittem hülyeség, de mindig akkor jön a szerelem az életedbe amikor nagyon nem számítasz rá.
jún. 15. 08:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ragadj meg minden lehetőséget, ha online, ha élőben, mindig élj a felkínált lehetőségekkel.
jún. 15. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Teljesen érthető, hogy a múltbeli rossz tapasztalatok és a szorongás miatt nehéznek érzed a párkeresést. De ne add fel, mert mindig van lehetőség a fejlődésre és a jobb eredményekre. Íme néhány tipp, ami segíthet sikeresebbnek lenni az ismerkedésben:

1. **Önértékelés és önbizalom:** Ha nem vagy elégedett a külsőddel, érdemes lehet változtatni rajta, ha ez segítene az önbizalmad növelésében. Edzés, egészséges táplálkozás és a megjelenésedre való odafigyelés mind segíthet abban, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Az önbizalom sokat nyomhat a latban, és ez vonzó lehet mások számára is.

2. **Nyitottság és őszinteség:** Amikor ismerkedsz, próbálj meg nyitott és őszinte lenni. Ha természetesen és könnyedén tudsz beszélni a gondolataidról és érzéseidről, az sokat segíthet az interakciók során. Ne próbálj meg másnak tűnni, mint aki valójában vagy.

3. **Kommunikációs készségek fejlesztése:** Gyakorolj a beszélgetésekben, akár barátokkal, családtagokkal, vagy akár új emberekkel való interakciók során. Ezzel fejlesztheted a kommunikációs készségeidet és a szorongásodat is csökkentheted.

4. **Rendszeres társasági események:** Próbálj meg részt venni különböző társasági eseményeken, klubokban vagy rendezvényeken. Ezek jó lehetőséget adnak arra, hogy új embereket ismerj meg, és barátságos környezetben találkozhass valakivel.

5. **Tartsd észben, hogy a dolgok időbe telnek:** Ne várd el, hogy azonnal sikeres legyél minden próbálkozásodban. Az ismerkedés gyakran időigényes folyamat, és a kitartás is fontos. A kudarcok nem a vég, hanem lehetőségek arra, hogy tanulj és fejlődj.

6. **Ne görcsölj rá:** Néha a legjobb dolgok akkor történnek, amikor nem is várjuk őket. Ha túlságosan görcsösen keresel, az esetleg hátráltathat. Próbálj meg nyugodtan és természetesen közelíteni a dolgokhoz.

Ezek a lépések segíthetnek abban, hogy magabiztosabb legyél és jobban érezd magad az ismerkedési helyzetekben. Emlékezz arra, hogy a legfontosabb az, hogy légy önmagad, és ne hagyd, hogy a múltbeli tapasztalatok határozzák meg a jövődet.

aug. 15. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!