Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szarnak le ennyire a lányok?
Nem topmodell lányokra írok, hanem átlagos lányokra. Nyilván ismeretlenek, le is írtam, hogy helló és bemutatkoztam írás formájában, fent volt és még meg sem nézte... Mindegyiknél ez volt. Volt amikor régebben bejelöltem egy lányt, aki szimpatikus volt és vissza sem jelölt vagy letiltott (?) (azt írta ki, hogy lehetőségek megtekintése).
A külsőmmel nincs gond, a belső tulajdonságaimmal is meg vagyok elégedve. Szóval nincs gond az önbizalmammal. Mi lehet ennek az oka? A kérdésemmel nem az összes lányra akarom ezt rá vetíteni.
3-as, azok a lányok, akikre raírtam, nekik olyan barátai vannak, akik nem egy helyen laknak, viszonylag elég távol.
Nem, itt nem erről van szó, hogy vissza ír-e vagy sem, hanem, hogy nem nyitotta meg még a beszélgetést sem. Oké. Na de milyen áron?
Ha társkeresőn történik ez, akkor mégis lehet a külsőddel is gond, meg ahogy előttem is írták, ez édeskevés, amit írsz.
Minden más platformon: ott nem azért vagyunk, hogy ismerkedjünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!