Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért szarnak le ennyire a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szarnak le ennyire a lányok?

Figyelt kérdés

Nem topmodell lányokra írok, hanem átlagos lányokra. Nyilván ismeretlenek, le is írtam, hogy helló és bemutatkoztam írás formájában, fent volt és még meg sem nézte... Mindegyiknél ez volt. Volt amikor régebben bejelöltem egy lányt, aki szimpatikus volt és vissza sem jelölt vagy letiltott (?) (azt írta ki, hogy lehetőségek megtekintése).

A külsőmmel nincs gond, a belső tulajdonságaimmal is meg vagyok elégedve. Szóval nincs gond az önbizalmammal. Mi lehet ennek az oka? A kérdésemmel nem az összes lányra akarom ezt rá vetíteni.

jún. 9. 08:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Mit írtál szó szerint?
jún. 9. 08:56
 2/22 A kérdező kommentje:
1-es, köszöntem és leírtam a hobbiaimat, mik érdekelnek, életkoromat.
jún. 9. 09:02
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
En sem irnek vissza. Sosem szerettem online ismerkedni, ennyi az egesz. Valakinek bejon, valakinek nem. Masreszt meg egyaltalan nem koteles visszairni- amit vallaltal, mert tudod ,hogy ez is egy lehetoseg.
jún. 9. 11:20
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
#2 Ez így rettentő kevés. Az az érzése támad az embernek, hogy copy-paste üzenetet kapott. Jobb lenne valami személyesebbet írni. Picit több idő, de ha végignézed a lány profilját, sok olyan dolgot megtudhatsz, ami alapján rá lehet írni.
jún. 9. 11:24
 5/22 A kérdező kommentje:

3-as, azok a lányok, akikre raírtam, nekik olyan barátai vannak, akik nem egy helyen laknak, viszonylag elég távol.

Nem, itt nem erről van szó, hogy vissza ír-e vagy sem, hanem, hogy nem nyitotta meg még a beszélgetést sem. Oké. Na de milyen áron?

jún. 9. 11:26
 6/22 anonim ***** válasza:
97%
Ismerkedj élőben. Üzeneteket küldözgetni ismeretleneknek olyan, mint bekopogni valami idegen házába. Ugyan minek nyitna ajtót: nem vár senkit.
jún. 9. 11:33
 7/22 A kérdező kommentje:
4-es, nem is rossz ötlet. Viszont az eddigi lányoknak a profilján nem voltak olyan dolgok amikkel kezdeményezni tudtam volna egy beszélgetést.
jún. 9. 11:34
 8/22 A kérdező kommentje:
6-os, ismerkednék csak nincs rá lehetőség ahol élek, mert kevés lány lakik a községen. A suliban meg kb. az is probléma, amikor az egyikhez közel vagyok amikor ebédnél sort kell állni... Pedig semmi okuk nincs rá.
jún. 9. 11:38
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
#7 Mindennel lehet. Megnézed a képek hátterét, a kommenteket, a leírásokat, highlightokat. Nem kell bonyolult dolgokat keresni, a cél ugyanis csak az, hogy lássa, személyre szóló üzenetet küldél neki, nem pedig egy spamet.
jún. 9. 11:40
 10/22 anonim ***** válasza:
91%

Ha társkeresőn történik ez, akkor mégis lehet a külsőddel is gond, meg ahogy előttem is írták, ez édeskevés, amit írsz.

Minden más platformon: ott nem azért vagyunk, hogy ismerkedjünk.

jún. 9. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!