Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit kell ha egy körülbelül 40...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell ha egy körülbelül 40 fős hobbin már négy csaj is nemet mondott randira és kezd rossz híred lenni?

Figyelt kérdés
Körülbelül 25-ből párat kivéve mind tetszik.

máj. 15. 23:10
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
87%
#20 Miért ne lehetne ott valaki szimpi? Persze célzottan ismerkedési szándékkal picit fura odamenni, de a véletlen összehozhat jó dolgokat. Például suliba is azért mész, hogy tanulj, de ettől függetlenül megtetszhet egy osztálytársad.
máj. 16. 09:38
 22/44 anonim ***** válasza:
21%
#21 persze, és miután szakítotok évekig nézed? :))
máj. 16. 10:22
 23/44 anonim ***** válasza:
76%
#22 Szerintem két értelmes embernek ez nem jelent problémát. Nekem volt két osztálytársam, akik az első év októberében jöttek össze. 4 és fél évig voltak még osztálytársak a szakítás után, de sosem volt ebből gondjuk.
máj. 16. 10:55
 24/44 anonim ***** válasza:
64%

Én amit tapasztaltam az az, hogy szakításkor mindig a közösség szívta meg. Sem baráti, sem egyéb társaság nem maradt egyben utána. A csoport egyik fele x-el, a másik y-al tartott.

Jó példát még nem láttam rá, csak itt olvastam :))

máj. 16. 11:39
 25/44 A kérdező kommentje:
De írtam, hogy ez a hobbim, szóval nem csajozni megyek. Nem is értem miért kéne titkolni, hogy valaki nem csak hobbit űzni akar, hanem barátnőt is keres.
máj. 16. 14:02
 26/44 anonim ***** válasza:
#24 Mondjuk abban teljesen egyetértek veled, hogy a kérdező esetében valóban nem kéne ezt eröltetni.:D
máj. 16. 14:03
 27/44 anonim ***** válasza:
75%
#25 A két állításod üti egymást. Szóval nem csajozni mész, de nem akarod titkolni, hogy barátnőt keresel?
máj. 16. 14:04
 28/44 A kérdező kommentje:
Aki csajozni megy, az általában sok csajjal ismerkedik. Aki barátnőt keres, az pedig egynek udvarol - de ha az nemet mond akkor természetesen nem zaklatja, hanem egyszerűen akkor keres olyat, aki igent.
máj. 16. 14:16
 29/44 anonim ***** válasza:
55%
Ha szeretnéd lehet még próbálkozni, de van aki már más társaságban nézelődne ezek után.
máj. 16. 16:41
 30/44 anonim ***** válasza:
#28 De miért ott keresel, ahol egyértelműen kisebbek az esélyeid? Mindenki tud már az akcióidról, te írtad ezt le.
máj. 16. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!