Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kaptam egy kis cicát körülbelü...

Kaptam egy kis cicát körülbelül két hónapos lehet de nagyon rossz mit lehet vele csinálni?

Figyelt kérdés

1 nap nem csinált semmit 2 nap kezdett rossz lenni.

Körülbelül egy hete van nálunk.

Mindent rág és kapar a kezemet is folyamatosan rágja és karmolja.

A töltő kábelemet szétrágta.

Mit tudok vele csinálni? Hogy leszokjon ezekről?

2017. okt. 13. 08:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nahát, egy kölyök macska, aki mindennel játszik! Meglepő! Vegyél, vagy készíts neki néhány játékot, akkor talán leakad a cuccaidról.
2017. okt. 13. 08:23
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Ugye nem te vagy aki csipkedte meg megütötte a kiscicát mert rosszalkodott?
2017. okt. 13. 08:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Játsz vele ,hogy kifáradjon és akkor elmegy szundikálni. Elég egy gumiszalagra egy rossz zoknit kötni, és felakasztani olyan magasra, hogy ne érjen le a földre. Egy két órát biztosan el lesz vele.

Eddig az anyukája játszott vele, vagy a testvéreivel hancúrozott, most unatkozik. Mostantól neked kell gondoskodni róla és ez nemcsak abból áll hogy enni adsz neki.

2017. okt. 13. 08:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj rá, ő még picike, ez természetes. Le kell fárasztani, akár egy darab fültisztító pálcikával is elvannak. Ahogy nő, egyre nyugodtabb lesz.
2017. okt. 13. 09:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy kölyök cicának ez a normális viselkedése. Nem rossz, hanem normális. Játékos, tele van energiával, tanul vadászni. Ilyenek a kiscicák.

Kábeleket, és minden mást, ami veszélyes, el kell pakolni előle, ne férjen hozzá.

Játékokkal pedig sokat játszani vele. Legyenek labdái, lehet előtte spárgát húzgálni stb. Ha a kezedet akarja épp támadni, akkor cseréld ki a kezedet játékkal, és játssz vele, míg jól elfárad.

Leszokni ezekről majd felnőttkorában fog nagyjából, amikor már nyugodtabb lesz.

2017. okt. 13. 11:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen a válaszokat nem vagyok dühös rá Sokat játszom vele.
2017. okt. 13. 13:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Majd kinövi. Ez az első év, ez ilyen. Most gyakorlatilag van egy gyereked, foglalkozni kell vele. El kell rakni mindent amihez nem akarod, hogy hozzáférjen. Jól le kell fárasztani, futtatni kell. Az enyém a lézerre nagyon ment, meg egy kis pici csengőt kötöttem egy zsinór végére, na azt nagyon szerette. Ha nem én húzgáltam neki, akkor fölkötöttem valahova és magában is nagyon jól elvolt vele sokáig. Szövet vagy nemez labdákat vettem neki, mert abba bele tudja akasztani a körmét. A pingpong vagy kemény gumi labda, az pár perc után mindig valami alatt végezte ahonnan nem tudta kiszedni. Az ilyen bolti macskajáték a világ legnagyobb lehúzása. Vettem párat, volt amire rá se nézett. Ellenben egy vizes üveg kupakját megszerezte valahonnan, azt imádta. Játszott dióval, mogyoróval, papírgalacsinnal, cipőfűzővel, szalaggal, gyakorlatilag bármivel, ami nem konkrétan macskajáték.
2017. okt. 14. 13:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a tippeket
2017. okt. 15. 09:39
 9/10 anonim válasza:
Semmit. Kismacska, mindannyian ilyenek. Amúgy ha körübelül ennyit tudsz a macskákról, elárulom, hogy enniük is kell, meg kell nekik macskaalom.
2017. dec. 16. 18:10
 10/10 A kérdező kommentje:

Utolso nagyon vicces vagy. Neked meg elsrulom ha ennyit tudsz rolam akkor csondbe is maradhatal volna

Elarulom hogy van kaja es alom.

Adtol hogy lenezed a masikat adtol nem mindenki olyan hulye amilyenek gondolod. Vagy te az vagy?

2017. dec. 17. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!