Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sziasztok ümm csak azt szeretném kérdezni hogy hol/hogy találhatnék barátnőt félénk antiszociális introvertált srácként? ennyit szerettem volna remélem nem zavarlak titeket legyen szép napotok puszi : )
"Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ki kell tapasztalnod, hogy melyik ismerkedési forma áll neked a legjobban.
"
hát nekem egyik sem "áll jól" a te szavaiddal élve, élőben nyilván azért mert félénk vagyok aki még a szemkontaktust sem tudja tartani nem hogy meg is szólalni, online meg hol? facebookon nincsenek fent rólam képek, instán tinderen kutyaf@szon meg nem vagyok fent, milyen más opció van még a netes ismerkedésre?
"még a szemkontaktust sem tudja tartani nem hogy meg is szólalni" - Hülyén hangzik, de ezt gyakorlással lehet fejleszteni.
"milyen más opció van még a netes ismerkedésre?" - Mindenek előtt: kép nélkül nem fog menni sehogy sem, szóval kell rólad minimum 2 kép. Ha ezen túljutsz, akkor ott áll lehetőségként az insta, a hoop, a wink, a yubo, esetleg a snapchat is.
#7 Dehogy lehetetlen!:) Csak félsz tőle, mert sose próbáltad. Érdemes kis célokkal kezdeni. Például először a szülőkön próbáld tartani a szemkontaktust. Ha az megy, akkor próbáld ki távolabbi rokonokon. Ezek után jőhetnek osztálytársak, barátok. Nem kell bonyolult dolgokra gondolni, egyszerűen köszönésnél belenézel a szemükbe. Aztán megállíthatsz az utcán idegeneket, pl. megkérdezni az időt.
Ezek apró lépcsőfokok, de egyre jobban fog menni. Egyébként nekem sem erősségem a leszólítás, ezért is írtam, hogy nekem világ életemben online ment jobban.
"Ezek után jőhetnek osztálytársak, barátok. "
barátaim nincsenek, az osztálytársaimat meg utálom :(
#9 Barátok nélkül nem fog menni, pont ezért. Alapvető kommunikációs és szociális skillek nélkül ez nem megy.
Egyébként próbáltam normális, jó tanácsokat adni, pedig már a kérdésből tudtam, hogy ki vagy. Kezd kissé unalmas lenni, hogy minden egyes alkalommal lefutjuk ugyanazt a 2-3 kört, aztán te sértődsz meg, mikor eljutunk a barátokig, akik nélkülözhetetlenek. Ha már az első kérdésed után elkezdtél volna fejlődni, mostanra rég lehetne valakid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!