Velem van a baj? 30 éves nő vagyok, nincsenek barátaim.
Ugyan ez van velem is. Barátnőmön kívül senki nincs.
34F
Nincs veled semmi probléma azon kívül, hogy rossz partnert választottál. Szerencsére utóbbin még lehet segíteni.
Egyébként én is ilyen vagyok, de a feleségem emiatt sosem minősített így.
Parodnak nagyobb a tarsasagi igenye. Amig ebből nem lesznek nagyobb vitak koztetek addig nem probléma.
Emelett szerintem fontos h parodon kivul is legyen erdeklodesi korod es ehez tarsosag, akikkel kavezol egyet, vagy kozosen mozogsz, akire tudsz tamaszkodni ha kell.
De ha neked erre ugy erzed nincs ra igenyed, akkor nincs baj .
Nekem sincsenek barátaim sajnos. Van párom, de hiányoznak a régi csajos programok, beszélgetések...
Neked ha nem hiányoznak a barátok az sem gond. Minden ember más. Ha elvagy így, ne gondold gáznak.
28N
Nem leht, hogy a párod azért mondja ezt, mert túlzottan ráfüggsz?
Ugyanis a barátok nélküli életnek az a nagy rákfenéje, hogy az ember hajlamos a párjára zúdítani mindent is, kb ráfüggni, ezáltal megfojtani őt.
Persze vannak a magányos alakok akik nem függnek rá senkire, de az az igazság, hogy ők a kisebbség, a legtöbb ember bizony akár akarja, akár nem, társas igényű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!