Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítsam le a lányt?
Szerintem egy egyszerű dolgot kérjél meg tőle. pl: szia, lemerült a telefonom. Megtudnád kérlek mondani, hogy hány óra van most?
Ezután meg próbálj meg vele "flörtölni" pl: egyébként tök jó a cipőd, ha jól látom új nem?
És ha szimpatikus vagy neki, akkor biztos h válaszolni fog.
Remélem tudtam segíteni :)
Le lehet szólítani az utcán idegent csak kérdés mennyi sikere lesz
Általában nekem is úgy mutatták be a nőket vagy szórakozóhelyen ismerkedtem nem utcán
Ha lehet ne a buszon beszélgessetek. Ott nincs úgymond menekülőút.
Akkor is nyugodtan elszólíthatod, amikor ott vannak a barátnői. Csak arra figyelj, hogy ne csak a kiszemelteddel beszélgess, hanem a többiekkel is.
Persze meg is várhatod, hogy egyedül legyen, de lehet, hogy sosem jön el ez a pillanat... A kérdés amit fel kell tenned magadnak: Megéri?
Hogy mit mondj? Amit jónak látsz. Én ezt javaslom: "Szia! Szerintem még nem találkoztunk, xy vagyok." majd egy releváns nyílt kérdéssel folytasd (olyannal, amire hosszabb a válasz az "igen"-nél). És innentől kezdve kialakul a beszélgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!