Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért "tiltott" a lány, mert "kiprovokáltam"? Ugye ez csak szerintem sántít?
Figyelt kérdés
Szóval már vagy 5 napja küldtem egy követési kérelmet (régebben követtem, csak ideges volt, és egy csomó mindenkit eltávolított a követők közül), azóta beszélgettünk, és sajnos nem igazolt vissza... Úgyhogy ma újból megpróbáltam, hátha csak nem látta vagy valami (nem nagyon jelölt mostanában senkit sem vissza).
Erre jött a tiltás. Mondom, micsoda? Miért? Mert hát "kiprovokáltam". Ez ugye csak nekem sántít? Mondhatta volna, hogy nem jelöllek vissza, stb... De konkrét tiltás, csak úgy a semmiből... Durva ez...
2024. febr. 11. 00:19
1/8 anonim válasza:
Ugyan már?! Mit foglalkozol vele?
2/8 anonim válasza:
Azóta beszélgettetek, ami után nem igazolt vissza, csak az nem derült ki, miről beszélgettetek...
3/8 anonim válasza:
"Ideges volt, és egy csomó mindenkit eltávolított a követők közül" - Már ez magas nekem.😂 Én is vagyok időnként ideges, de nem az instán vezetem le. Gázos a csaj.
4/8 anonim válasza:
#3: kérdés, honnan tudja ilyen jól a Kérdező, mi volt a csaj fejében...
5/8 A kérdező kommentje:
4., egyszerű, megkérdeztem mi volt ez a "tisztogatás"?
2., mindenről, róla, rólam, mik történtek vele, stb.
1., fontos nekem.
2024. febr. 11. 09:26
6/8 anonim válasza:
Vagy nem akar veled beszélni, vagy ez idegesíti őt. Hagyd. Majd ha kell valami keres. Gyerekes.
7/8 anonim válasza:
Én a helyedben nem keresném vele a kapcsolatot. Ha tiltás után hozzászólsz vagy ráírsz Te leszel a nyomulós pasi akin nevet majd a barátnőkkel. Csak egy tanács, fontold meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!