Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok miért az elborultan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért az elborultan bunkó és paraszt fiúkat kedvelik?

Figyelt kérdés
2023. dec. 23. 20:12
1 2 3
 11/23 Avair2010 ***** válasza:
54%
Mert logikai érzékük a padlót súrolja alulról, azért. Hát most mit érnek egy csődtömeggel, aki viselkedni se tud? Ráadásul az ilyen alakok sajna a normális viselkedésű srácokat is befeketitik a lányok előtt. -Ugyebár ismerős lehet neked a nők közt a szubjektiv vélemény a férfiakról, ha már a fenti témáról kérdezel: "mind egyformák.".
2023. dec. 30. 03:08
 12/23 anonim ***** válasza:
20%
Mert azok bárkinek bemosnak, ha szemtelenkedni mer. És jók az ágyban is. Gyáva kis nokedlival nem megyek sehová, azok recskázzanak otthon egyedül!
2023. dec. 30. 14:15
 13/23 anonim ***** válasza:
82%

14:15

Mióta garancia a bunkóság arra, hogy jó az ágyban is? :D

Mellesleg mit értesz szemtelenkedés alatt? Csak nem egy olyan alakra akit ha valamilyen szinten szembesítenek azzal, hogy mekkora egy pöcs azonnal üt mert nem tudja kezelni az indulatait? Többször fogsz bajba keveredni ilyen személyek mellett mint az általad vélt "nokedlik" terén.

2023. dec. 30. 15:06
 14/23 anonim ***** válasza:
85%

Azért kíváncsi lennék a 12-es válaszoló muff mit tud nyújtani. A muffján kívül.

De szerintem egy fiú írta

2023. dec. 30. 16:33
 15/23 asus66 válasza:
89%
Miért? Mert a nők sem különbek. Ne feledd, viselkedéssel(játsza az agyát, hogy ő milyen kultúrlény) mindent el lehet kendőzni manapság. Ilyen a világ, semmi rossz nincs benne.x-részük agresszív, pénzéhes élősködő.
2023. dec. 31. 14:14
 16/23 anonim ***** válasza:
80%
Mert azok nem akaszkodnak rájuk, nem akarják a tenyerükön hordozni őket, van kiállásuk még ha az a paraszt énjük is. Bizonyos típusú , személyiségű nők ezt kihívásnak élik meg, megalarja változtatni, tetszik nekik, hogy a mő az kivétel, mert amikor a faszi dugni akar akkor kedves lesz vele, és csak miatta “megváltozott”, csak vele jófej es mindenki massal bunkó, tehát a nő kivétesnek érzi magat….. meg valszeg apakomplexusos is , de legalabb olyan aki szeretné más szeretetét, érdeklődését kivívni, nem pedig megkapni csak úgy mint egy átlagembernél. Szóval nezd meg a csakjokat akik neked tetszenek milyen a személyiségük ha mind ilyen akkor iratkozz be egy parasztképzőbe, vagy kezdj el megkedvelni más tipusú normális nőket
jan. 4. 06:11
 17/23 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem csak a primitív,önbizalomhiányos nők vannak együtt tajparasztokkal,akik fel se fogják,h nap mint nap lealázzák őket,de lehet,h azt gondolják,h minden pasi ilyen!Én sose kezdenék ilyen pasival,aki állandóan bunkózik,tőlem lehetne a világ legjobb sexpartnere,úgy rugnám ki,h csak úgy porzana!:D/Hál istennek sose v ilyenekkel dolgom!/
jan. 11. 18:50
 18/23 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ilyen kérdéseket csak elborult elméjű tutyimutyi incelek kérdeznek, akiknek savanyú a szőlő.
jan. 12. 17:20
 19/23 anonim ***** válasza:
13-as, arra gondoltam, hogy a legtöbb kis nyuszi pasi inkább elszalad, ha valakit bántanak. Olyannal szóba sem állok. Ha gyengébbet, nőt vagy gyereket akarnak kirabolni vagy zaklatják, akkor menjen oda és verje szét a rablókat. Ha nem ezt teszi, akkor lapát. Így értettem.
jan. 14. 11:11
 20/23 anonim ***** válasza:
Akkor neked egy testőr kell
jan. 14. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!