Szerintetek az baj, hogy egyre érzéketlenebb vagyok belülről és egyre elborultabb az elmém?
Régen rengetegen bántottak mert kövér voltam. Azóta kigyúrtam magam és sorra veszem az embereket, mind megvertem.
Volt egy spanom, aki tönkretett számomra egy nagyon fontos dolgot és nem akarta kifizetni, ezért bosszúból én meg elvettem tőle valamit ami nagyon fontos volt számára. Kinyírtam a macskáját.
És még a bosszúm nem teljesedett be ennyivel.
Volt egy srác aki a múltkorában a társaságunkban volt és állandóan beszólogatott, úgy megvertem, hogy felszakadt a szája. Ha hiszitek ha nem, nagyon jól esett idáig az összes cselekedetem és nem érzek ezekkel kapcsolatban semmi megbánást magamban. Egyszerűen ilyenkor kikapcsol/elborul az agyam és nem én cselekszem. Mérhetetlen dühöt érzek a világ felé, utálom az embereket. Utálom a nőket amiért kihasználtak és bosszúból én is kihasználom az összeset. Utálom, ahogy elmegyek az utcán egy ember mellett és rám néz. Utálom, hogy minden ember ilyen kíváncsi, mindegyik csak beleütni tudja az orrát mindenbe. Utálom a munkatársaim, hogy direkt ki..sznak velem, mondjuk meg is bosszultam őket.
Nem érdekel, ha valaki lenéz ez miatt vagy elítél. Egyszerűen jólesett kiírni magamból, mert megöl az ideg így is nap mint nap.
Azt hiszed, hogy az erőszak nem megoldás? Dehogy nem :D
Nagyon jó érzés amikor betorolhatsz valakit és nem tud mit csinálni. Látod a fején a tehetetlen dühöt. De te csak beleverdesel a fejébe :D
Életemben nem vertem meg senkit, mégis megbecsült pozicióban vagyok, van egy jól menő saját cégem is, családom, egy modern lakásom, barátaim, és jártam vagy 50 országban huszonéves koromra. Nem akarok tehetetlen dühöt látni senkinek a fején, sem beleverdesni. Neked mid van az ökleiden meg a dühödön kívül? Ideje elkezdened építkezni, és olyat tenni ami előre visz, amíg nem késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!