Nem lehet semmit kezdeni érzéketlen pasival?
Úgy értem semmit nem érez..csak fizikális dolgokat például ha megütik a kezét azt megérzi,de lelkileg SEMMIT de tényleg semmit. Még nevetni sem tud,de látom rajta hogy erőlködök,sírni sem tud,szomorú sem tud lenni,ha azt mondanám neki hogy megcsaltam le sem szarná szerintem (csak egy példa volt).
Meghalt a kutyája semmi reakciója nem volt rá.
Komolyan mondom kezdem sajnálni mert tudom hogy nem volt ilyen,és szerintem pszichopata lett valamitől.
Sokáig drogozott azt tudni kell róla és elég kemény cuccokat használt,bandákba keveredett ahol sok rosszat látott,rossz párkapcsolatai voltak/sokszor átverték.
De nem tudok már vele mit kezdeni,nem tudok neki jó kedvet generálni.
Szerintetek lehet valami gyógymód erre? Szeretem őt de nagyon rideg/hideg ember...nem tudom mit tegyek. 29f 23l
23 évesen.... Istenem
Küldd orvoshoz
Én nem szenvednék vele az tuti
Nem tudod helyette megoldani. Pszichésen sérült. Éltem együtt ilyen emberrel.. Kegyetlen.
Próbáld szakemberhez juttatni minél előbb, már ha hagyja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!