Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz hogy 20 éves fiúként szűz vagyok és nem volt még soha barátnőm?
Figyelt kérdés
2023. dec. 12. 22:59
12/22 anonim válasza:
Én 21, párom 24 volt, mindkettőnknek a másik az első
Szerintem van ebben valami varázslatos :)
(Meg volt benne némi kínosság is, azért azt is be kell vallanom 😆 mindkettőnknek első, és hát azért rá kellett érezni a dolgokra 😄)
13/22 A kérdező kommentje:
"most 20 éves vagy, nem vagy lemaradva semmiről."
Ha 10 év múlva 30 évesen kiírom ugyanezt akkor is ezt fogod írni? Hogy jaj még csak 30 vagy előtted az élet
2023. dec. 13. 16:01
14/22 anonim válasza:
Ilyen stílus mellett ne csodálkozz, hogy nem kellesz senkinek...
15/22 anonim válasza:
Mostanság nem ritka elélni 80 évig sem és még 70 évesen is társkeresőznek az emberek.Szval ahhoz képest igen,van még időd.
16/22 A kérdező kommentje:
70 évesen minek? már fel se áll a cerka
2023. dec. 13. 16:56
17/22 anonim válasza:
Csak akkor gáz ha ezen keseregsz
18/22 A kérdező kommentje:
ezen kesergek igen, évek óta vágyok egy barátnőre de b@szik megszánni a sors eggyel
2023. dec. 13. 22:38
19/22 anonim válasza:
Hát, ha ezen keseregsz akkor egy ideig így is maradsz. Nem az a taszító benned hogy szűz vagy hanem az hogy ezen rinyálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!