Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves vagyok és még soha nem volt barátnőm, félénk és önbizalomhiányos vagyok, hogy szerezzek így barátnőt?
"Beszélgess csajokkal, "
Sajnos a csajok 95%-ához egy szót se szólnék (mert minek, csak leszívnák az agyam), a maradék 5% meg VELEM nem beszélgetne
"merj kezdeményezni"
De épp ez az hogy NEM MEREK.
"Sajnos a csajok 95%-ához egy szót se szólnék (mert minek, csak leszívnák az agyam), a maradék 5% meg VELEM nem beszélgetne"
Ennyi erővel minek akarsz barátnőt "szerezni"(mondjuk a sarki kínai boltban lehet hogy tudsz szerezni), ha csak leszívják az agyad? Egy kapcsolat beszélgetésből is áll, ha ennyire nincs energiád, mégis minek akarsz barátnőt?
Tudom, milyen érzés, 19 éves koromig nem volt barátnőm és 24 éves koromig nem szexeltem.
Keress valamit, amiben jó vagy, foglalkozz azzal, az önbizalmat ad és utána a lányokkal is magabiztosabb fogsz lenni.
Nekem a munkám volt ilyen. Abban jó voltam, az önbizalmat adott és így le tudtam küzdeni a félelmemet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!